CANLI İZLE Mönchengladbach - Manchester City

CANLI İZLE Mönchengladbach - Manchester City

Mönchengladbach - Manchester City maçı canlı izle. M.Gladbach ile M. City, UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında karşı karşıya geliyor. Saat 23:00'te başlayan Mönchengladbach - Manchester City müsabakası Bein Sports 2 kanalından canlı olarak izlen

Mönchengladbach ile Manchester City, UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında karşı karşıya geliyor. 

Mönchengladbach - Manchester City maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 23:00'te başlayan müsabaka Bein Sports 2 kanalından canlı olarak yayınlanıyor. 

Mönchengladbach - Manchester City Canlı İzle

Mönchengladbach - Manchester City maçı Digitürk platformunda Bein Sports 2 HD kanalından canlı olarak izlenebiliyor.

İki takım arasındaki son maç 1-1 berabere tamamlanmıştı. 

Atletico Madrid, La Liga'daki son maçında evinde Levante'ye 2-0 yenilirken Chelsea ise Southampton deplasmanından 1-1'lik beraberlikle döndü.

Macaristan'da Puskas Arena'da oynanacak maç öncesi İddaa yönetimi Mönchengladbach'ın galibiyetine 6.25, beraberliğe 4.75, Manchester City'nin galibiyetine ise 1.18 oran veriyor.

Maç öncesi detaylar

Manchester City, Gladbach ile oynadığı dört Şampiyonlar Ligi maçını da kaybetmedi (3G 1B) ancak Avrupa arenasında rakibiyle eşleştiği son eleme turunda yoluna devam edemedi (1978/79 UEFA Kupası çeyrek finalinde).

Gladbach, Şampiyon Kulüpler Kupası/Şampiyonlar Ligi tarihinde 43 yıl aradan sonra eleme turlarında mücadele edecek (1977/78).

Şampiyonlar Ligi'nin geride kalan bölümünde yakaladığı asist beklentisi ile verdiği gol pası sayısı arasında negatif anlamda en fazla fark olan oyuncu, Gladbach orta sahası Florian Neuhaus (1.62 xA, 0 asist).

canlı maç izle canlı izle