Milan Atletico Madrid maçı CANLI İZLE

UEFA Şampiyonlar Ligi
Milan Atletico Madrid maçı CANLI İZLE

UEFA Şampiyonlar Ligi 2021-22 sezonu B Grubu'nda Milan ile Atletico Madrid karşı karşıya geliyor. Saat 22:00'de başlayan müsabaka Exxen platformundan canlı olarak yayınlanıyor. Milan Atletico Madrid maçı canlı izle.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde B Grubu'nda Milan evinde Atletico Madrid'i ağırlıyor.

Milan Atletico Madrid maçı saat kaçta hangi kanalda?

Milan ile Atletico Madrid arasında oynanan karşılaşma saat 22:00'de başladı. Giuseppe Meazza'daki maç Exxen platformundan canlı olarak izlenebiliyor.

Milan Atletico Madrid canlı maç izle

Milan Atletico Madrid maçı iddaa oranları

1: 2.50
0: 2.70
2: 2.28

Avrupa kupalarında çıktığı son 10 iç saha maçının sadece birinde gol yemeyen Milan (3-0 vs Sparta Prag), bu karşılaşmaların tamamını Avrupa Ligi'nde oynadı. İtalyan ekibi, Şubat 2014'te 1-0 kaybettiği Atletico Madrid maçından bu yana bu turnuvada ilk kez seyircisi önüne çıkmaya hazırlanıyor.

Şampiyonlar Ligi'nde çıktığı son dokuz deplasman maçının beşini kaybeden Atlético Madrid (3G 1B), aynı sayıda yenilgiyi daha önceki 18 karşılaşmada almıştı (6G 7B).

Şampiyonlar Ligi'nde ilk 11 başladığı son altı maçın beşinde gol atan Milan santrforu Zlatan Ibrahimovic (5 gol), Nisan 2016'daki Manchester City karşılaşmasından bu yana bu turnuvada ilk kez sahne almaya hazırlanıyor.

Atletico Madrid formasıyla Şampiyon Kulüpler Kupası/Şampiyonlar Ligi tarihinde en fazla gol atan oyuncu olan Antoine Griezmann (21), İspanyol kulübü adına deplasmanda rakip fileleri en çok havalandıran isim olmak için sahaya çıkıyor (5).

EXXEN şampiyonlar ligi izle exxen izle justin tv izle selçuk sports hd izle