Inter - Sheriff maçı CANLI İZLE

UEFA Şampiyonlar Ligi
Inter - Sheriff maçı CANLI İZLE

UEFA Şampiyonlar Ligi 2021-22 sezonu D Grubu'nda Inter ile Sheriff karşı karşıya geliyor. Saat 22:00'de başlayan müsabaka Exxen platformundan canlı olarak yayınlanıyor. Inter - Sheriff maçı canlı izle.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde D Grubu'nda İtalyan ekibi Inter evinde Moldova ekibi Sheriff ağırlıyor.

Inter Sheriff maçı saat kaçta hangi kanalda?

Inter Sheriff arasında oynanan karşılaşma saat 22:00'de başladı. Stadio Giuseppe Meazza'daki maç Exxen platformundan canlı olarak izlenebiliyor.

Inter Sheriff canlı maç izle

Inter Sheriff maçı iddaa oranları

1: 1.09
0: 5.20
2: 10.00

Sheriff, 2000'li yıllarda Şampiyonlar Ligi tarihindeki ilk üç maçından galip ayrılan üçüncü takım olmak için sahaya çıkıyor (2012/13'te Malaga ve 2016/17'de Leicester).

Evinde oynadığı son üç Avrupa kupası maçında gol atamayan Inter, kulüp tarihinde üst üste dört iç saha karşılaşmasını boş geçmedi.

Sheriff, 1986'dan (Brondby) bu yana Şampiyon Kulüpler Kupası/Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk üç maçında da 2+ gol sevinci yaşayan ilk takım olmak istiyor.

Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı son dokuz maçın birini kazanabilen Inter (4B 4M), son üç karşılaşmada gol sevinci yaşayamadı (2B 1M).

Sheriff, 1981/82'den (Aston Villa) bu yana Şampiyon Kulüpler Kupası/Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk iki dış saha maçından galip ayrılan ilk takım olmak istiyor.

Şampiyonlar Ligi'nin son iki sezonunda da boy gösteren takımlar arasında girdiği net gol pozisyonlarını en düşük yüzdeyle gole çeviren takım Inter (yüzde 18; 3/17).

EXXEN şampiyonlar ligi izle exxen izle justin tv izle selçuk sports hd izle