CANLI Hatayspor - Fenerbahçe

Fenerbahçe Süper Lig
CANLI Hatayspor - Fenerbahçe

Hatayspor ile Fenerbahçe, Süper Lig'in 23. haftasında karşı karşıya geliyor. Saat 16:00'da başlayan müsabaka Bein Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Hatayspor ile Fenerbahçe, Süper Lig'in 23. haftasının açılış maçında karşı karşıya geliyor. Zorlu mücadele saat 16:00'da başladı ve Bein Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Hatayspor ile Fenerbahçe, Süper Lig'in 23. haftasında karşılaşıyor. Antakya Atatürk Stadyumu'ndaki mücadelenin orta hakemi Suat Arslanboğa.

Hatayspor - Fenerbahçe maçı saat kaçta hangi kanalda?

Hatayspor - Fenerbahçe maçı saat 16:00'da başladı ve Bein Sports 1 kanalından canlı olarak izlenebiliyor.

Süper Lig'de 22 hafta sonunda Fenerbahçe'nin 45, Hatayspor'un ise 35 puanı bulunuyor.

Fenerbahçe Süper Lig'de son maçında Çaykur Rizespor'u sahasında 1-0 mağlup etmiş, Hatayspor ise deplasmanda Başakşehir'i 5-1 yenmişti.

İki takım arasında ligin ilk yarısında oynanan maç 0-0 berabere tamamlanmıştı.

İddaa yönetimi Hatayspor'un galibiyetine 3.40, beraberliğe 3.30, Fenerbahçe'nin galibiyetine ise 1.65 oran veriyor.

Hatayspor Fenerbahçe maç öncesi istatistikleri

Bu sezonun ilk yarısında Hatayspor ile 0-0 berabere kalan Fenerbahçe, Süper Lig tarihinde en az iki kez karşılaştığı 71 takımın tamamını mağlup etmeyi başardı.

Sahasında oynadığı son iki Süper Lig maçını da kazanamayan Hatayspor (1B 1M), bu sezon evinde üç maçlık bir galibiyet hasreti yaşamadı.

Bu sezon deplasmanda oynadığı 10 Süper Lig maçının yedisini kazanan Fenerbahçe (2B 1M), daha önceki iki sezonun toplamında aynı sayıda dış saha galibiyeti alabilmişti (11B 16M).

bein sports 1 izle canlı maç izle justin tv izle selçuk sports hd izle canlı izle