Giresunspor Galatasaray maçı CANLI İZLE

Giresunspor Galatasaray maçı CANLI İZLE

Giresunspor ile Galatasaray, Süper Lig'in 1. haftasında zorlu maçta karşı karşıya geliyor. Saat 21:45'te başlayan müsabaka Bein Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanıyor. Giresunspor Galatasaray maçı canlı izle.

Süper Lig'in 1. haftasında Giresunspor ile Galatasaray takımları karşılaşıyor.

GİRESUNSPOR GALATASARAY MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Zorlu müsabaka saat 21:45'te başladı ve Bein Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

İki takım arasında oynanan son maçı Galatasaray 5-0 kazanmıştı. 

Maç öncesi istatistikler

Galatasaray'a rakip olduğu son beş Süper Lig maçının sadece birini kaybeden Giresunspor (1G 3B), tek mağlubiyetini Ekim 1976'da deplasmanda aldı (2-3).

Galatasaray'ın Süper Lig tarihinde deplasman galibiyeti alamadığı takımlar arasında en fazla maçta konuk olduğu rakibi Giresunspor (5B 1M).Giresunspor, Süper Lig tarihinde boy gösterdiği altı sezonun hiçbirinde ilk maçını kazanamadı (2B 4M).

Süper Lig'in son dokuz sezonunda çıktığı ilk deplasman maçlarının sadece birini kaybeden Galatasaray (5G 3B), tek mağlubiyetini 2019/20'nin açılış karşılaşmasında lige o sezon yükselen Denizlispor'dan aldı (0-2).

Süper Lig'e o sezon yükselen takımlara konuk olduğu son iki maçı kaybeden Galatasaray (1-2 vs Fatih Karagümrük & 0-3 vs Hatayspor), Eylül 1984'ten bu yana bu şekilde üst üste üç yenilgi almıyor.

Geçen sezon 1. Lig'de rakiplerine en az net gol pozisyonu veren takım olan Giresunspor (36), 2020/21'de en fazla net pozisyona giren Süper Lig ekibi konumundaki Galatasaray'ı (126) konuk edecek.

1. Lig'in 2020/21 sezonunda Ibrahima Balde'den (19) daha fazla gol atan tek isim Marco Paixao'ydu (22; play-off hariç). Aynı süreçte en fazla asist yapan isim ise Giresunspor forması giyen Serginho oldu (10).

Galatasaray formasıyla çıktığı ilk beş Süper Lig maçında 13 şut çeken ve beş gol atan Mostafa Mohamed, daha sonraki 11 karşılaşmadaki 24 şutundan üç gol çıkarabildi.

Romanya Ligi'nin son iki sezonunda da 10+ gol atan iki oyuncudan biri, Galatasaray'ın yeni transferi Alexandru Cicaldau (2019/20'de 14 & 2020/21'de 11).

Teknik direktörlük kariyerinde Giresunspor'a ilk kez rakip olmaya hazırlanan Fatih Terim, Süper Lig'de karşılaştığı 52 takımın 49'unu en az bir kez mağlup etti (Fatih Karagümrük, Adana Demirspor ve Galatasaray hariç). Terim, lig tarihinde en fazla takıma karşı galibiyet alan çalıştırıcı konumundaki Şenol Güneş'in rekoruna (50) ortak olmak için sahaya çıkıyor.

Giresunspor Galatasaray maçı saat kaçta?

Giresunspor Galatasaray maçı saat 21:45'te başladı.

Giresunspor Galatasaray maçı hangi kanalda?

Giresunspor Galatasaray maçı Bein Sports 1 kanalından canlı izlenebiliyor.

Giresunspor Galatasaray maçı canlı izle

Giresunspor Galatasaray maçı bahis oranları kaç?

1: 3.20

0: 3.10

2: 1.76

Giresunspor Galatasaray maçı muhtemel 11'leri: 

Giresunspor: Okan, Zeki, Douglas, Perez, Hüsamettin, Pelupessy, Traore, Flavio, Serginho, Diabate, Balde

Galatasaray: Muslera, Boey, Luyindama, Marcao, van Aanholt, Taylan, Berkan, Cicaldau, Kerem, Feghouli, Diagne

Giresunspor Galatasaray Canlı Maç İzle canlı izle canlı maç izle justin tv izle selçuk sports hd izle bein sports 1 izle bein sports şifresiz izle digitürk şifresiz