CANLI İZLE Fenerbahçe - Galatasaray

Fenerbahçe Galatasaray Süper Lig

Süper Lig'de derbi maçta Fenerbahçe ile Galatasaray karşı karşıya geliyor. Tüm Türkiye'nin dikkat kesileceği Fenerbahçe - Galatasaray maçı saat 19:00'da başladı ve Bein Sports HD 1 kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Süper Lig'de Fenerbahçe ile Galatasaray kritik derbide karşılaşıyor. Zorlu maçın hakemi Cüneyt Çakır, VAR hakemi ise Ali Palabıyık.

FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Tüm Türkiye'nin merakla beklediği Fenerbahçe - Galatasaray müsabakası saat 19:00'da başladı ve Bein Sports HD 1 kanalından canlı yayınlanıyor.

FENERBAHÇE - GALATASARAY CANLI İZLE

Fenerbahçe - Galatasaray maçını Digitürk aboneleri Bein Sports 1 kanalından canlı izleyebilir.

Ülker Stadyumu'nda oynanan maç öncesinde ligde Fenerbahçe son maçında Hatayspor'u 2-1 yenerken Galatasaray ise Başakşehir'i 3-0 mağlup etmişti.

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında ligin ilk yarısında oynanan maç 0-0 berabere tamamlanmıştı. İki takım arasında oynanan son 5 maçın 4'ü berabere sonuçlandı.

Fenerbahçe - Galatasaray maçı  11'leri

FENERBAHÇE: Altay, Nazım Sangare, Serdar, Szalai, Caner Erkin, Ozan Tufan, Sosa, Mert Hakan, Valencia, Osayi-Samuel, Samatta

GALATASARAY: Muslera, Donk, Marcao, Saracchi, Taylan, Linnes, Arda, Belhanda, Emre Kılınç, Onyekuru, Muhammed

İddaa risk yönetimi Fenerbahçe'nin galibiyetine 2.25, beraberliğe 3.10, Galatasaray'ın galibiyetine ise 2.30 oran veriyor.

Fenerbahçe Galatasaray Bein Sports 1 şifresiz canlı maç izle Fenerbahçe Galatasaray canlı izle Fenerbahçe Galatasaray canlı maç izle bein sports 1 izle şifresiz canlı maç izle justin tv izle selçuk sports hd izle