Barcelona Bayern Münih maçı CANLI İZLE

UEFA Şampiyonlar Ligi
Barcelona Bayern Münih maçı CANLI İZLE

UEFA Şampiyonlar Ligi 2021-22 sezonu E Grubu'nda Barcelona ile Bayern Münih karşı karşıya geliyor. Saat 22:00'de başlayan müsabaka Exxen platformundan canlı olarak yayınlanıyor. Barcelona Bayern Münih maçı canlı izle. 

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde E Grubu'nda Katalan devi Barcelona evinde Alman ekibi Bayern Münih'i ağırlıyor.

Barcelona Bayern Münih maçı saat kaçta hangi kanalda? 

Barcelona ile Bayern Münih arasında oynanan karşılaşma saat 22:00'de başladı. Camp Nou'daki maç Exxen platformundan canlı olarak izlenebiliyor. 

Barcelona Bayern Münih canlı maç izle

İki takım arasında oynanan son maçı Bayern Münih 8-2 kazanmıştı. 

Barcelona Bayern Münih maçı iddaa oranları

1: 2.800: 3.452: 1.73

Barcelona ile Bayern Münih, 1998/99'dan bu yana ilk kez Şampiyonlar Ligi gruplarında eşleşti. O sezon oynanan iki maçı da kaybeden Barcelona, grubu üçüncü sırada tamamlayarak turnuvaya veda etmişti.

Deplasmanda oynadığı son 18 Şampiyonlar Ligi maçını kaybetmeyen Bayern Münih (14G 4B), Kupa 1 tarihinin en uzun serisini sürdürmek istiyor.

Şampiyonlar Ligi'nde boy gösterdiği son 22 sezonda da çıktığı ilk maçı kaybetmeyen Barcelona (17G 5B), bu şekilde son yenilgisini 1997/98'de Newcastle United deplasmanında aldı (2-3).

Şampiyonlar Ligi'nde boy gösterdiği 17 sezonda da çıktığı ilk maçı kazanan Bayern, bu karşılaşmalarda attığı 42 gole karşılık sadece iki gol yedi.

Lionel Messi'nin görev yapmadığı son 10 Şampiyonlar Ligi maçının dokuzunu kazanan Barcelona (1B), Arjantinli yıldız olmadan çıktığı son 23 karşılaşmada sadece Bayern'in filelerini havalandıramadı (Mayıs 2013).

EXXEN şampiyonlar ligi izle exxen izle justin tv izle selçuk sports hd izle