Arsenal Crystal Palace canlı maç izle

Arsenal İngiltere Premier Lig
Arsenal Crystal Palace canlı maç izle

İngiltere Premier Lig'de 8. haftasında Arsenal'in Crystal Palace'ı ağırladığı maçı canlı izle. Saat 22:00'da başlayan müsabaka S Sport kanalından canlı olarak izlenebiliyor. Arsenal Crystal Palace canlı maç izle.

İngiltere Premier Lig'de 2021-22 sezonunun 8. haftasında Arsenal ile Crystal Palace karşı karşıya geliyor. Maçı canlı izleyebileceğiniz link haberimizde.

Arsenal Crystal Palace maçı saat kaçta hangi kanalda?

Arsenal Crystal Palace maçı saat 22:00'da başladı ve S Sport kanalından ve S Sport Plus platformundan canlı izlenebiliyor.

İki takım arasında oynanan son maçı Arsenal 3-1 kazanmıştı.

Premier Lig'de geçen hafta Arsenal, Brighton ile 0-0 berabere kaldı. Crystal Palace ise Leicester Cityile 2-2 berabere kaldı.

7 hafta sonunda Premier Lig'de Arsenal'in 10, Crystal Palace'ın 7 puanı bulunuyor.

Arsenal Crystal Palace maçı İddaa oranları

İddaa Risk Yönetimi Arsenal Crystal Palace maçı oranları şu şekilde:

1: 1.54
0: 3.25
2: 4.00

Arsenal Crystal Palace maçı canlı izle

Crystal Palace ile oynadığı son altı Premier Lig maçının sadece birini kazanan Arsenal (4B 1M), tek galibiyetini son karşılaşmada deplasmanda aldı (3-1).

Arsenal'e konuk olduğu son üç Premier Lig maçını kaybetmeyen Crystal Palace (1G 2B), önceki 16 ziyaretinin 13'ünden mağlup ayrılmıştı (1G 2B).

Premier Lig'de oynadığı son beş iç saha maçının dördünü kazanan Arsenal (1M), aynı sayıda iç saha galibiyetini önceki 15 karşılaşmada alabilmişti.

Bu sezon Premier Lig'de ceza sahası dışından en fazla gol yiyen takım Crystal Palace (5). Öte yandan, Arsenal'in rakip filelere gönderdiği son 35 golün sadece ikisi bu şekilde geldi.

2021/22 Premier Lig sezonunda en az iki maça çıkan kaleciler arasında dakika başına gol yeme oranı en iyi kaleci Aaron Ramsdale (360 dakikada 1 gol).

Arsenal Crystal Palace Canlı Maç İzle canlı izle canlı maç izle justin tv izle selçuk sports hd izle s sport canlı maç izle s sport plus izle