Arsenal - Aston Villa canlı maç izle

İngiltere Premier Lig
Arsenal - Aston Villa canlı maç izle

İngiltere Premier Lig'de 9. haftasında Arsenal'in Aston Villa'yı ağırladığı maçı canlı izle. Saat 22:00'da başlayan müsabaka S Sport kanalından canlı olarak izlenebiliyor. Arsenal - Aston Villa canlı maç izle.

İngiltere Premier Lig'de 2021-22 sezonunun 9. haftasında Arsenal ile Aston Villa karşı karşıya geliyor. Maçı canlı izleyebileceğiniz link haberimizde.

Arsenal - Aston Villa maçı saat kaçta hangi kanalda?

Arsenal - Aston Villa maçı saat 22:00'da başladı ve S Sport kanalından ve S Sport Plus platformundan canlı izlenebiliyor.

ARSENAL - ASTON VILLA MAÇI CANLI İZLE

İki takım arasında oynanan son maçı Aston Villa 1-0 kazanmıştı.

Premier Lig'de geçen hafta Arsenal, Crystal Palace ile 2-2 berabere kalırken Aston Villa ise Wolverhampton'a 3-2 yenildi.

8 hafta sonunda Premier Lig'de Arsenal'in 11, Aston Villa'nın 10 puanı bulunuyor.

Arsenal - Aston Villa maçı İddaa oranları

İddaa Risk Yönetimi Arsenal Aston Villa maçı oranları şu şekilde:

1: 1.63
0: 3.15
2: 3.40

Arsenal'in Emirates Stadı'nda Aston Villa'dan (4) daha fazla lig yenilgisi aldığı sadece iki rakibi var: Manchester City (5) & Chelsea (6).

Arsenal ile oynadığı son üç Premier Lig maçını kaybeden Aston Villa, Eylül 1962'den bu yana rakibine üst üste dört kez mağlup olmuyor.

Arsenal ile Aston Villa'nın Emirates Stadı'nda oynadığı son dokuz Premier Lig maçı da 3+ gole sahne oldu.

Bu şekilde daha uzun bir seriye sahip tek eşleşme, Manchester City'nin Newcastle'ı konuk ettiği karşılaşmalarda yaşandı (2007-2020 arasında 11 maç).

Aston Villa'nın geçen sezon Premier Lig'de Arsenal'e attığı dört golün üçünü Ollie Watkins kaydetti.

Arsenal forveti Pierre-Emerick Aubameyang, iç sahada çıktığı son üç Premier Lig maçında da rakip fileleri havalandırmayı başardı.

Kaynak: Haber Global TV

Arsenal Aston Villa Canlı Maç İzle canlı izle canlı maç izle justin tv izle selçuk sports hd izle s sport canlı maç izle s sport plus izle