CANLI İZLE! Anadolu Efes Alba Berlin canlı maçı izle

Euroleague Anadolu Efes basketbol
CANLI İZLE! Anadolu Efes Alba Berlin canlı maçı izle

Anadolu Efes ile Alba Berlin karşı karşıya geliyor. Saat 20:30'da başlayan EuroLeague maçı için nefesler tutuldu. Heyecan verici maçın canlı yayın bilgileri haberimizde. İşte Anadolu Efes Alba Berlin maçı canlı izle linki.

Anadolu Efes Alba Berlin basketbol maçı için nefesler tutulmuş durumda. EuroLeague maçında Anadolu Efes Alba Berlin karşı karşıya geleceği maça çıkıyor. Anadolu Efes Alba Berlin, çıkacakları maçta kozlarını paylaşıyor. Taraftarlar tarafından Anadolu Efes Alba Berlin maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak sorularının cevapları merak ediliyor. İşte Anadolu Efes Alba Berlin maçı hangi kanalda sorusunun cevabı ile birlikte Anadolu Efes Alba Berlin maçı canlı yayın izle linki...

İki takımın da sahaya galibiyet parolasıyla çıkacağı mücadelede tarafların sporseverlerin keyifli vakitli geçirtmesi bekleniyor.

Haftanın sonucu merakla beklenen maçlarından birinde Anadolu Efes ile Alba Berlin karşı karşıya gelecek.

Lacivert-beyazlı ekip bu sezon çıktığı 3 maçtan 1'ini kazandı, 2'sini kaybetti. Sezona iç sahada Kızılyıldız galibiyetiyle (72-59) başlayan Anadolu Efes, 2. haftada deplasmanda AS Monaco'ya 95-92 mağlup oldu.

Efes, Avrupa Ligi'nde çift maç oynanan bu hafta, 18 Ekim Salı günü iç sahada İspanyol ekip Valencia Basket'e de 92-91 yenilmişti.

ALBA Berlin ise bu sezon çıktığı 3 maçı da kazanmasını bildi.

Avrupa arenasındaki 771. maçına çıkacak Anadolu Efes, bugüne kadar Avrupa kupalarında oynadığı 770 karşılaşmada 439 galibiyet ve 331 yenilgi yaşadı. THY Avrupa Ligi'nde ise 523. maçına çıkacak Anadolu Efes, kupada bugüne kadar oynadığı 522 karşılaşmada 282 galibiyet ve 240 yenilgi aldı.

İki ekip Avrupa kupalarında bugüne kadar 16 kez karşılaşırken, 15 maçı Anadolu Efes kazandı, 1 maçtan ALBA Berlin galip ayrıldı.

ANADOLU EFES ALBA BERLİN MAÇI HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Saat 20:00'de başlayan Anadolu Efes Alba Berlin karşılaşmasını S Sport Plus ve S Sport 2 kanalı üzerinden canlı izlenebiliyor.

Anadolu Efes Alba Berlin takımları arasındaki zorlu karşılaşmayı aşağıdaki link üzerinden canlı seyredebilirsiniz...

ANADOLU EFES ALBA BERLİN MAÇI CANLI İZLE LİNKİ

Kaynak: Diğer

justin tv izle selçuk sports hd izle taraftarium24 izle selçuksports hd izle s sport canlı izle s sport 2 canlı izle s sport plus izle basketbol