Candaş Tolga Işık'ın sunduğu Az Önce Konuştum programının konuğu Atiba Hutchinson

Beşiktaş
Candaş Tolga Işık'ın sunduğu Az Önce Konuştum programının konuğu Atiba Hutchinson

Beşiktaş Kaptanı Atiba Hutchinson, Candaş Tolga Işık'ın sunduğu Az Önce Konuştum programına konuk oldu. Atiba, futbolu bıraktıktan sonra takımda kalabileceğini belirterek, futboldaki ilk 3 ismini açıkladı.

Beşiktaş kaptanı Atiba Hutchinson  Haber Global ekranlarında yayınlanan Candaş Tolga Işık'ın sunduğu Az Önce Konuştum programına konuk oldu. 

Konuşmalarından öne çıkanlar:

NASIL FUTBOLCU OLDU?

Ailem her zaman destekçim oldu. Bir çocuğun kararının arkasında ailesi olması çok önemli. Babam beni bu spora yönlendirdi. 5 yaşında top oynamaya başladım. 13 yaşımda ise hayallerimi gerçekleştirme fırsatım oldu.

EKSTRA ANTRENMAN YAPIYOR MU?

İdman önce ve sonrası için neler yapılması gerekiyorsa onları yapıyor ve kendime bakıyorum. Baktığım için de bu şekilde oluyor. Üst vücut çalışıyor ve hocalardan yardım alıyorum.

ATIBA'NIN İLK 3'Ü

"MESSI BENİM İÇİN 1 NUMARA"

Ronaldinho, Messi, Zidane

Messi harika bir oyuncu. Aldığı ödüller ile de kendini kanıtlıyor.

 

Candaş Tolga Işık'ın sunduğu Az Önce Konuştum programının konuğu Atiba Hutchinson - Resim : 1

MARADONA HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYOR?

Maçı değiştiren efsane futbolculardan bir tanesi. Yaptıkları her şey ortada. Son derece eğlenceli ve keyifli bir futbolcu. Futbola verdiği önemi izlediğinizde anlayabilirsiniz.

BEŞİKTAŞ TARAFTARININ GÖNLÜNÜ NASIL KAZANDI?

Sessiz sakin bir şekilde yapmam gerekeni yapıyorum. Beni sevmeyen insanları kazanma çabasında değilim. Yolda gördüğümde "Adamsın" diyorlar.

BEŞİKTAŞ BU SENE ŞAMPİYON OLUR MU?

Atiba, 8 yıldır Türkiye hayatında Türkçesinin iyi olmadığını belirterek Candaş'ın "Beşiktaş bu sene şampiyon olur mu?" türkçe sorusuna  "İnşallah" yanıtını verdi.

FUTBOLU NE ZAMAN BIRAKACAK?

"TAKIMDA HOCA OLARAK KALABİLİRİM"

1-2 yıl daha oynarım.  Tam olarak ne zaman bırakırım düşünmedim. Teknik direktörlük için çok fazla tecrübe edindim. Ancak bir hoca olarak ne verebilirim? düşünüyorum. Futbolu bıraktıktan sonra takımda hoca olarak kalabilirim

Kaynak: Haber Global TV

Beşiktaş Atiba Hutchinson candaş tolga ışık