Can Uzun için sürpriz transfer iddiası! Kesenin ağzını açtılar

Transfer Almanya Bundesliga A Milli Takım
Can Uzun için sürpriz transfer iddiası! Kesenin ağzını açtılar
FOTOĞRAF: DepoPhotos

A Milli Takım tercihini hangi ülkeden yana kullanacağı merakla beklenen ve bu sezon gösterdiği performansla Avrupa'nın önemli kulüplerini peşinde koşturan Can Uzun için Nürnberg'e ciddi bir teklif geldiği belirtildi.

Almanya Bundesliga 2'de bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri üstüne çeken ve A Milli Takım tercihini hangi ülkeden yana kullanacağı büyük merak konusu olan Can Uzun'un talipleri artıyor.

Attığı gollerle dikkat çeken genç oyuncu Avrupa'nın önemli kulüplerinin de radarına girdi.

Alman basınından Sky'da yer alan habere göre; Bundesliga ekibi Eintracht Frankfurt, Can Uzun'u kadrosuna katabilmek için 10 milyon euro'yu gözden çıkardı.

Eintracht Frankfurt'un yaptığı teklifle diğer takımların önüne geçtiği belirtilse de transfer yarışının sezon sonuna kadar süreceği belirtildi.

10 numara pozisyonunda oynayan 18 yaşındaki futbolcuyla Borussia Dortmund, Inter, Newcastle United gibi kulüpler de ilgileniyor.

Henüz A Milli Takım tercihi yapmayan Can Uzun'u hem Türkiye hem de Almanya kadrosuna dahil etmek için çalışmalarını sürdürüyor.

2005 doğumlu futbolcu, bu sezon Nürnberg formasıyla tüm kulvarlarda 20 maça çıkarken 13 gol - 3 asistlik performans ortaya koydu.