Çağlar Söyüncü transferinde sona doğru

SERCAN HAMZAOĞLU - HABER GLOBAL ÖZEL
Çağlar Söyüncü Fenerbahçe Transfer
Çağlar Söyüncü transferinde sona doğru
FOTOĞRAF: DepoPhotos

Fenerbahçe'nin transfer etmek için yoğun çaba harcadığı Çağlar Söyüncü transferinde Atletico Madrid'in inadını kırdığı ve mutlu sona çok yaklaştığı öğrenildi.

Fenerbahçe savunma hattını güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Sarı-lacivertliler, kariyerini İspanya La Liga ekiplerinden Atletico Madrid'de sürdüren milli futbolcu Çağlar Söyüncü'yü kadrosuna katmak için girişimlerine devam ediyor.

Fenerbahçe'nin sezon sonuna kadar kiralık olarak renklerine bağlamak istediği Çağlar Söyüncü'yü Atletico Madrid bonservisiyle birlikte göndermek istiyordu.

27 yaşındaki futbolcunun Fenerbahçe'ye gelme konusunda ısrar etmesi ve sergilediği dik duruşun neticesinde İspanyol ekibinin inadının kırıldığı öğrenildi.

Atletico Madrid, Fenerbahçe'den Çağlar Söyüncü için 2 milyon euro kiralama bedeli istiyordu. Madrid ekibi, Fenerbahçe'nin Çağlar Söyüncü için teklif ettiği rakamlara yaklaştı

Taraflar arasında ödeme planı üzerinde görüşmelerin devam ettiği ve son anda bir pürüz çıkmadığı takdirde anlaşmanın çok yakın olduğu öğrenildi.

ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ'NÜN ATLETICO MADRID PERFORMANSI

Sezon başında 5 yıllık Leicester kariyerine nokta koyarak Atletico Madrid'e transfer olan Çağlar Söyüncü, İspanyol ekibinde bugüne dek 9 maçta görev alırken sahada kaldığı 212 dakikada 1 sarı 1 de kırmızı kart gördü.