Çağlar Söyüncü, taraftarlardan özür diledi

HABER MERKEZİ
Fenerbahçe Çağlar Söyüncü Konferans Ligi
Çağlar Söyüncü, taraftarlardan özür diledi
DepoPhotos

UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final ilk maçında deplasmanda Olympiakos'a 3-2 mağlup olarak tur şansını Kadıköy'e bırakan Fenerbahçe'de maçta kötü bir performans sergileyen Çağlar Söyüncü, sarı-lacivertli taraftarlardan özür diledi.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final ilk maçında Yunanistan ekibi Olympiakos'a deplasmanda 3-2 mağlup olarak tur şansını İstanbul'a bıraktı.

Georgios Karaiskakis Stadı'nda oynanan mücadelede Fenerbahçe'nin yediği ilk golde topu kaptıran, ikinci golde ise ofsaytı bozan Çağlar Söyüncü karşılaşmanın ardından sarı-lacivertli taraftarlardan özür diledi.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan 28 yaşındaki tecrübeli savunmacı şu ifadeleri kullandı:

"Büyük Fenerbahçe taraftarından, kulübümden ve takım arkadaşlarımdan özür diliyorum. Maç ile ilgili bütün sorumluluk biz futbolculara aittir. Bugün o sorumluluğu ben alıyorum ve tekrardan büyük Fenerbahçe ailesinden özür diliyorum."

ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ'NÜN FENERBAHÇE PERFORMANSI

Ara transfer döneminde Atletico Madrid'den kiralanan Çağlar Söyüncü, Fenerbahçe formasıyla bu akşam 9. maçına çıktı. Milli futbolcu sarı-lacivertli formayla sahada kaldığı 602 dakikada 1 sarı kart gördü, 1 de asist üretti.

Sezon sonunda Atletico Madrid'e dönmesi beklenen Çağlar Söyüncü'nün İspanyol deviyle 3 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor.

Çağlar Söyüncü, taraftarlardan özür diledi - Resim : 1