Büyük talihsizlik! Triatlon yarışlarında bisikletten düşen kadın sporcu gözyaşlarına boğuldu

Isparta Spor haberleri

Isparta'nın Eğirdir ilçesinde bugün başlayan Triatlon Türkiye Kupası'nda bisikletinin lastiği patlayan kadın sporcu düşüp yaralandı. Kaza sonrası gözyaşlarına boğulan kadın sporcuya ilk müdahale görevliler tarafından yapılırken elleri titreyen sporcu suyu bile güçlükle içebildi.

15-16 Temmuz tarihlerinde yapılacak olan 2023 Eğirdir Triatlonu'nda M3, Yıldız, Genç, Elit, Paratriatlon ve yaş grupları olmak üzere sporcular bin 500 metre yüzme 40 km bisiklet, 10 km koşu yaparak yarışacak. 32 ilden 42 kulüp, 498 sporcunun katıldığı ilk gün yarışmalarında Elit Erkek, Elit Kadın, Genç Erkek, Genç Kadın, Yıldız Erkek, Yıldız Kadın, M3 Erkek, M3 Kadın kategorilerinde gerçekleşiyor.

BİSİKLETTEN DÜŞÜNCE GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Genç Kadın kategorisinde yarışan Nisa Yılmaz isimli sporcu, bisikletinin tekerinin patlaması sonucu düştü ve yaralandı. Yılmaz’ın tedavisi sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılırken genç kadın gözyaşlarına boğuldu. Ellerinin titrediği dikkat çeken kadının kazayı hafif sıyrıklarla atlattığı belirlendi.

ULUSLARARASI ORGANİZASYONU NASIL YAPABİLİRİZİ KONUŞUYORUZ

Türkiye Triatlon Federasyonu Başkanı Bayram Yalçınkaya, her yıl ulusal düzeyde yapılan Eğirdir Triatlon yarışlarının nasıl uluslararası yapılmasını konuştuklarını ifade ederek şunları söyledi:

“Yönetim olarak Eğirdir’de nasıl uluslararası bir organizasyon yapabiliriz diye konuşmalar yapıyoruz. Eğirdir’e uluslararası bir organizasyon yakışır ama, konaklama sıkıntısı var gibi görünüyor. Bizler buraya bin sporcuyla geliriz ama Eğirdir'in konaklama kapasitesinin arttırılması lazım” dedi.
Büyük talihsizlik! Triatlon yarışlarında bisikletten düşen kadın sporcu gözyaşlarına boğuldu - Resim : 1

 

triatlon yarış kadın sporcu