Bursaspor'un Arjantinli futbolcusu geçici hafıza kaybı yaşadı

futbol
Bursaspor'un Arjantinli futbolcusu geçici hafıza kaybı yaşadı

Bursaspor'un Arjantinli futbolcusu Nicolas Zalazar, kırmızı kart gördüğü pozisyonda yere düştüğü sırada geçici hafıza kaybı yaşadı.

TFF 1. Lig’in 12. haftasında oynanan Kocaelispor-Bursaspor maçında ilginç bir olay yaşandı. Yeşil-beyazlı takımın Arjantinli futbolcusu Nicolas Zalazar, 30. dakikada kırmızı kart gördüğü pozisyonun ardından yere dengesiz düştü.

Zalazar’ın o sırada hafıza kaybı yaşadığı ve hastaneye kaldırıldığı belirtildi.

Bursaspor Kulübü’nden yapılan açıklama şu şekilde:

“Kırmızı kart gördüğü pozisyonda kafasının üzerine düşen ve geçici hafıza kaybı yaşayan futbolcumuz Zalazar hastaneye götürülerek gerekli bütün kontrolleri yapılmıştır. Futbolcumuz taburcu edilmiş ve genel sağlık durumu iyidir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Bursaspor'da istifa

Bursaspor Yönetim Kurulu Üyesi Şevket Kaydı, istifa ettiğini sosyal medyadan açıkladı.

TFF 1. Lig ekiplerinden Bursaspor’da istifalar devam ediyor. Yeşil-beyazlı kulübün Yönetim Kurulu Üyesi Şevket Kaydı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada istifa ettiğini açıkladı. Kaydı’nın açıklaması şu şekilde: “Büyük bir onurla üstlenmiş olduğum Bursaspor Kulübü Yönetim Kurulu üyeliğinden, Sicil Kurulu ve Yolsuzluk Komisyonu görevlerimden bugün itibariyle istifa ediyorum. Beni bu göre layık gören ve bu süreçte desteklerini esirgemeyen herkese çok teşekkür ederim. Yolun sonu Süper Lig”

 

Kaynak: İHA

Bursaspor TFF 1. Lig