Bursasporlu Ali Akman'a Premier Lig ekipleri talip oldu

Bursasporlu Ali Akman'a Premier Lig ekipleri talip oldu

Bursaspor'un performansıyla göz dolduran 18 yaşındaki golcüsü Ali Akman ile Premier Lig ekiplerinden Chelsea ve Arsenal'in ilgilendi iddia edildi.

Dailymail'de yer alan habere göre, bu sezon gösterdiği performansla yıldızlaşan Bursaspor'un genç golcüsü Ali Akman ile Chelsea ve Arsenal ilgileniyor.

Ali Akman'ın, kulübü ile bitecek olan sözleşmesini uzatmayı planlamaması, bu transferde Chelsea ve Arsenal'in elini güçlendiriyor.

İngiliz basını, 18 yaşındaki futbolcuyu bonservissiz göndermek istemeyen Bursaspor'un, devre arasında gelebilecek tekliflere açık olduğunu yazdı. İki kulübün, genç yıldız için yeşil beyazlıların kapısını yaklaşık 3 milyon Euro ile çalacağı belirtildi. Bu arada Galatasaray ve Salzburg'un da Bursaspor forması giyen Ali Akman ile ilgilendiğine dikkat çekildi.

İnegölspor alt yapısında futbolu başladıktan sonra 2015 yılında Bursaspor'a transfer olan Ali Akman, A takım ile çıktığı 42 resmi maçta 13 kez fileleri sarsıp 5 de gol pası verdi.

Özellikle bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken 18 yaşındaki yıldız, 16 karşılaşmada 9 gol atıp, 3 de asist yaptı.

Trtspor

Bursaspor Ali Akman Premier Lig Chelsea Arsenal Galatasaray Salzburg