Burak Yılmaz, Ozan Tufan ve Mehmet Zeki Çelik'ten özel açıklamalar

Burak Yılmaz, Ozan Tufan ve Mehmet Zeki Çelik'ten özel açıklamalar

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri H Grubu 9. hafta maçında İzlanda ile 0-0 beraber akalan A Milli Takım, Euro 2020'ye gitmeyi garantiledi. Tarihi zafer sonrası Burak Yılmaz, Ozan Tufan ve Mehmet Zeki Çelik Haber Global'e özel açıklamalarda bulundu.

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri H Grubu 9. hafta maçında A Milli Takım, İzlanda'yı konuk etti. 0-0 berabere biten maçta Türkiye Euro 2020'ye gitmeyi garantiledi.

Burak Yılmaz, Ozan Tufan ve Mehmet Zeki Çelik Haber Global'e özel açıklamalarda bulundu.

İzlanda maçında kaptan çıkan Burak Yılmaz birlik olmanın önemini işaret etti. Yılmaz "Bize çok yakıştığını düşünüyorum. Çok iyi bir hocamız var. Çok iyi bir jenerasyon var. Ülkemizle bütün olduk, Mehmetçiğimizle bütün olduk. Sayın Cumhurbaşkanımız, bakanlarımız, başkanımız bizi hiç yalnız bırakmadı. Biz de gereğini yaptığımızı düşünüyorum." diye konuştu. 


Ozan tufan ikinci kez bu turnuvada olmanın heyecanından bahsetti. Tufan "İkinci Avrupa Şampiyonası'na gidiyorum. Gerçekten çok mutluyum. Ülkemize güzel mutluluklar vereceğiz diye düşünüyorum. Ekip arkadaşlarımız da çok iyi." ifadelerini kullandı.


Mehmet Zeki Çelik de ilk hedeflerine ulaştıklarını söyledi. Çelik, "İlk hedef Avrupa Şampiyonası'na gitmekti. Bundan sonra orayı konuşacağız daha konuşmadık ." dedi.


Burak Yılmaz Ozan Tufan Mehmet Zeki Çelik