Burak Yılmaz'dan tepki: Arkadan vuruyorlar

Burak Yılmaz'dan tepki: Arkadan vuruyorlar

A Milli Takım'ın Hollanda'da yaşadığı 6-1'lik hezimetinin ardından konuşan takımın kaptanlarından Burak Yılmaz, "Daha o top fileye girmeden 'Şenol Güneş istifa' diye bağırıyorlarsa bu terbiyesizliktir. Arkadan vuruyorlar" ifadelerini kullandı.

A Milli Takımımızın kaptanlarından Burak Yılmaz, Hollanda'ya 6-1 yenildiğimiz maçın sonrasında konuştu.

"Çok üzgünüz. Bizim için utanç verici bir gece. Ne diyeceğimizi de bilmiyoruzb. Çok farklı hedeflerle gelmiştik. Arkadaşlarımız, teknik heyet, yönetim çok üzgün. Nasıl telafi edeceğimizi bilmiyoruz. Hollanda çok iyi oynadı. Karşılarında güçlü duramadık. Tamamen Norveç maçına konsantre olmalıyız. Herkesten özür dileriz. Arkadaşlarımız çok genç çok değerli, onları böyle bir akşam daha fazla yerin dibine vurmadan örnek teşkil edip yolumuza devam etmeliyiz.

Mutlaka bunun bir bedeli olacaktır. Kaptan olarak ülkem için her şeyi üstlenirim. Benim de çok büyük hatam var. Belki iyi bir kaptanlık ve ağabeylik yapamadım. Tabii ki bir kişiye bunun hesabını kesemeyiz. Hocamız olsun, yönetim olsun, nasıl iyi günde aile olabiliyorsak kötü günde de bunu üstlenmeliyiz. Ama önce içimizdekileri temizlememiz lazım.

Ben her şeyi üstlenmeye hazır bir oyuncuyum. İçimizden gibi görünüp terbiyesizce tweet atanlara dur demek lazım. Her şeyi üstlenecek bir oyuncuyum. Artık ahbap çavuş ilişkisiyle oradan ahkam kesmek olmuyor. Hayatım boyucna hiçkimsenin adamı olmadım.

Hayatım boyunca ne Şenol'un, ne Ahmet'in, ne Mehmet'in adamı oldum. Ben bırakmam gerekiyorsa bırakırım. Daha top kaleye girmeden 'Şenol istifa' diye tweet atarlar. Hiç kimse onları insan yerine koymazken onları aldık derdini dinledik. 36 yaşındayım. Bazı eski oyuncular 32 yaşandı futbolu bıraktıysa benim suçum değil. Bırakmam gerekirse aslan gibi bırakırım. Destek olan gibi görünenler, onun bunun adamı olarak bir yerlerde ahkam kesmemeleri gerekiyor. Ben hiçkimsenin adamı değeilim. Aslan gibi buralara geldim, aslan gibi de bırakırım.

Daha o top fileye girmeden 'Şenol Güneş istifa' diye bağırıyorlarsa bu terbiyesizliktir. Hele kendi içimizdeki insanlar tweet atıyorsa bu daha büyük terbiyesizlik. Kimse selam vermezken dertlerini dinliyorduk iş bulunca çatır çatır arkamızdan vururlar.

Hala birincilik ikincilik şansımız var. her şeyi ödemeye hazırım. Tek bir kişiye bunu yıkamayız. Hep beraber yaptık, hep beraber ceremesini çekmeye hazırız."

Burak Yılmaz Şenol Güneş A Milli Takım