Burak Yılmaz: Bize güç katacaklar

Beşiktaş
Burak Yılmaz: Bize güç katacaklar

Beşiktaş teknik sorumlusu Burak Yılmaz gündemle ilgili açıklamalarda bulundu. 

Beşiktaş teknik sorumlusu Burak Yılmaz, bu sabah gerçekleştirilen antrenmanda basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Yılmaz’ın açıklamaları şöyle:

“Hırvatistan’ı mağlup eden A Milli Takımımızı yürekten tebrik ediyorum. Bizi çok mutlu ettiler.

Benim isteğimle aramıza Hari Vukas ile Toni Modric katıldılar. Benim arzumu kırmadıkları için yönetimimize teşekkür ediyorum. Vukas ile Modric’in bize güç katacağını düşünüyorum.

Milli aralar çalışmak için avantaj olarak görülür ama dünden önce on iki kişiydik. Bugün on dördüz. Altyapıdan da iki oyuncu aldık, on altı kişiyiz. Milli takımlardaki oyuncularımız sakatlanmadan dönerse herkes perşembe günü burada olur ve cumartesi derbiye hazır oluruz. Ciddiyetle ve arzuyla çalışıyoruz.

Futbolculuk hayatımda da hep zorluklar vardı. Allah’a şükürler olsun ki zorlukların üstesinden geldik. Şimdi yeni bir görevdeyim. Kendime, ekibimize, futbolcu arkadaşlarıma ve Camiamıza güveniyorum. Görevimin bilincindeyim. Büyük bir camiayı temsil ediyorum. En büyük güvencem oyuncularımız, onlara yürekten güveniyorum.

Vukas’ı ve Modric’i yakından tanıyorum. Kendileriyle her zaman ilişki halindeydim. Davetimizi kırmayarak geldikleri için kendilerine teşekkür ediyorum. Bu da camiamızın büyüklüğünden geliyor. Hiçbir spekülasyona gerek yok, her şey benim isteğimle oldu.

Sakatlığı bulunan futbolcularımızın derbiye yetişebilmeleri için sağlık ekibimiz elinden geleni yapıyor. Sakat oyuncularımız derbiye yetişirlerse mutlu oluruz ama yetişmezlerse de onların yerine oynayacak oyuncularımız gerekeni yapacaklardır.”

Kaynak: Diğer

Beşiktaş Burak Yılmaz futbol