Burak Elmas'tan dikkat çeken açıklama: O evrakları medyada görürsem isminizi de açıklarım!

Spor haberleri
Burak Elmas'tan dikkat çeken açıklama: O evrakları medyada görürsem isminizi de açıklarım!

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, ibrasızlık kararıyla ilgili mahkemeye gideceği yönündeki iddiaları yalanladı. Elmas, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, ibrasızlık sonrası ortaya atılan "mahkemeye gidecek" iddialarını yalanladı. Elmas, sosyal medya üzerinden açıklamalarda bulundu:

Olağan Genel Kurul’da alınan karara karşı dava açtığımız haberi tamamen gerçek dışıdır. Bu tür asılsız haberleri servis etmeyi alışkanlık haline getiren ve iktidar hırsları ile Galatasaray’da kaos yaratanların aynı otelde buluşmaları da tesadüf değildir.

Galatasaray’ın iç siyasetini dizayn ederek ve geçmişten gelen darbeci zihniyetiniz ile bozulan çarklarınız tekrar düzelir zannetmiş olabilirsiniz ama buna hayatta olduğum sürece izin vermeyeceğim.

Muhtemel adaylar hakkında özel evraklar hazırlayarak basına servis edeceklerini duydum. Bu evrakları daha önce bana da getirdiler ve ben şahitler huzurunda kullanmayı reddettim. O evrakları medyada görürsem isminizi de açıklarım! Galatasaray’ı dizayn edemiyeceksiniz.

Kaynak: Haber Global TV

burak elmas Galatasaray