Bundesliga'da yılın oyuncusu Jude Bellingham

Almanya Bundesliga futbol Spor haberleri
Bundesliga'da yılın oyuncusu Jude Bellingham

Almanya 1. Ligi'nde sezonun en iyi oyuncusu belli oldu. Borussia Dortmund forması giyen Jude Bellingham, yılın futbolcusu seçildi.

Bundesliga'da son haftaya lider giren fakat evinde oynadığı karşılaşmada Mainz ile berabere kalarak şampiyonluğu kaybeden Borussia Dortmund'un yıldız oyuncusu Jude Bellingham, Bundesliga'da yılın futbolcusu seçildi.

Ligde 8 gol ve 5 asist üreten orta saha oyuncusu, yaptığı değerlendirmede, "Kulüpte sorumluluğum her geçen gün artıyor. Sahanın her yerine yetişerek forvet ve defans oyuncuları arasında bağlantı kurmaya ve takım arkadaşlarıma destek vermeye devam edeceğim.

Teknik direktörüm, takım arkadaşlarım ve teknik ekip, gelişimimde bana çok yardımcı oldu. Bu kulübe, yetenekli olduğum için geldim. Oyunumu geliştirerek bir üst seviyeye geçmek en büyük hedefim." ifadelerini kullandı.

Borussia Dortmund'a Birmingham City'den 25 milyon avro bonservis bedeli karşılığında 2020 yılında geçen Bellingham'ı, bu yaz Real Madrid ile Manchester City'nin kadrosuna katmak istediği iddia ediliyor.

Kaynak: AA

Jude Bellingham Bundesliga Borussia Dortmund