Bülent Uygun: "Hayatımda böyle kaos görmedim, bugünkü maçtan önce gitmek isteyenler oldu"

Haberglobal.com.tr
Sivasspor Süper Lig Galatasaray
Bülent Uygun: "Hayatımda böyle kaos görmedim, bugünkü maçtan önce gitmek isteyenler oldu"
FOTOĞRAF: AA

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Galatasaray'la 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından yaptığı açıklamada çok zorlu günlerden geçtiklerini ve kariyeri boyunca hiç bu kadar çok kaosu aynı anda yaşamadığını söyledi.

Süper Lig'de 16. hafta erteleme maçında Sivasspor ile Galatasaray 1-1 berabere kaldı.

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Bülent Uygun çok zorlu bir dönemden geçtiklerini ve saha dışı problemlerle de mücadele ettiklerini belirterek, "Takımsal anlamda bazı sorunlarımız vardı. Ayrılmak isteyenler oldu. Maçtan önce ben hayatımda bu kadar çok kaosu bir arada yaşamadım. Bunları açıklarız. Rakibi analiz ettik. Onu düşünerek, hiç oynamadıkları bir sistemi çocuklara anlattım ve onlar da çok iyi yerine getirdi.

"SİVASSPOR'A HEP BİRLİKTE SAHİP ÇIKACAĞIZ"

1-2 pozisyon verdik, biz de pozisyona girdik. Maçtan 3 puanla ayrılabilecek pozisyonları bulduk. Eksiklerimiz çoktu, bizim için önemli eksiklerdi. Buna rağmen puanı almak önemli. Sadece seyircilerimizden şunu istiyorum, kombinelerinizi alın. Sivasspor'a hep birlikte sahip çıkacağız. Ondan sonra da başarıdan başarıya inşallah birlikte koşacağız" ifadelerini kullandı.

Bülent Uygun maçtan önce takımdan ayrılmak isteyen isimlerin olduğunu açıkladı ve şunları söyledi:

"3 gün sonra maç var, bugün sabah gitmek isteyenler oldu. Sözleşmesini feshettiler. 3 gün sonra maça çıkacağız. Ara dönem yok. Ummadığımız ve istemediğimiz durumlar yaşadık. Bunu bir an önce çözüme kavuşturacağız. Birlikte güzel bir planlama yapacağız."