Britt Assombalonga Süper Lig'e geri döndü

Antalyaspor Süper Lig Transfer

Bir dönem Adana Demirspor forması da giyen Britt Assombalonga yarım sezonluk ardından Süper Lig'e geri döndü. Golcü oyuncu Antalyaspor'la 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, son olarak Championship takımlarından Watford'ta oynayan Demokratik Kongolu forvet oyuncu Britt Curtis Assombalonga ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Antalyaspor'da olduğu için mutlu olduğunu belirten Britt Curtis Assombalonga ise "Tanrıya şükürler olsun bu transfer gerçekleşti. Bu sezon takımın her bir parçasıyla savaşacağız. Başarılı olmak için her şeyi yapacağım" dedi.

2 sene önce Antalyaspor'a transferinin olmamasıyla ilgili soruya Assombalonga, "Hayatta her zaman durumlar değişebiliyor. Hayat farklı yerlere götürebiliyor. Farklı kararlar verebiliyorsunuz. Şu an 2023'teyiz ve buradayım" diye konuştu.

"ANTALYA'DA OLDUĞUM İÇİN MUTLUYUM"

İngiltere Championship takımlarından Coventry'e transfer olan Haji Wright ile ilgili gelen soru üzerine Britt Curtis Assombalonga, "Orası zor bir lig. Forvet oyuncuları için kolay olmamıştır. Ona iyi şanslar diliyorum. İyi bir oyuncu. Ne kadar zor olsa da üstesinden gelecektir" dedi. Assombalonga, Antalya'nın sevdiği bir şehir olduğunu da sözlerine ekledi.

Yaklaşık 1.5 sezon Adana Demirspor'da forma giyen 30 yaşındaki oyuncu toplamda 54 karşılaşmada sahaya çıkmış 18 gol, 3 asistlik performans sergilemişti.

Kaynak: DHA

Antalyaspor Antalyaspor transfer Süper Lig Süper Lig transfer Süper Lig transfer haberleri Britt Assombalonga Adana Demirspor