Brescia, Mario Balotelli'nin sözleşmesini feshetti

Brescia, Mario Balotelli'nin sözleşmesini feshetti

İtalya Serie A ekiplerinden Brescia, sezon başında kadrosuna kattığı Mario Balotelli'nin sözleşmesini sezon sonunu beklemeden feshetti.

Haber Global - Dış Haberler

İtalyan Repubblica gazetesinin haberine göre, sezon başında 3 yıllık Fransa kariyerini noktalayarak İtalya'ya dönen Mario Balotelli'nin sözleşmesi kulübü Brescia tarafından feshedildi. Resmi açıklamanın kısa bir sürede yapılması bekleniyor.

Ayrılığın nedeni olarak ise Balotelli'nin çeşitli bahanelerle antrenmanları sık sık ekmesi ve kulüp Başkanı Massimo Cellino'nun bu hareketleri artık hazmedememesi gösteriliyor.

Brescia teknik direktörü Diego Lopez, geçtiğimiz günlerde Balotelli'den duyduğu rahatsızlığı, "Salgın başladıktan sonra takımdaki oyuncular daha önce hiç alışık olmadıkları şeylere adapte oldular; önce bir süre Zoom aracılığıyla antrenman yaptılar, sonra iki hafta sahada antrenmanlara çıktılar. Takıma liderlik etmesini beklediğim Balotelli'yi bu süre zarfında hiç görmedim. Kendisiyle oturup birbirimize karşı fikirlerimizi söyledik. Herkes kendi kaderinin baş rolünü oynar, ve neler olabileceğini bilir. Benim, eylemlerinin sonuçlarını kestiremeyecek yaşta üç çocuğum var ve saha dışında onları takip ediyorum. Bir de ne yapması gerektiğini bilen, bilmesi gereken yaştaki 'çocuk'lara ayıracak vaktim yok" sözleriyle dile getirmişti.

Sezon başında büyük ümitlerle, çocukluğunun geçtiği Brescia şehrinin takımıyla anlaşan Balotelli, Mavi-beyazlı formayla 19 resmi maça çıktı ve 5 gol kaydetti.

Gana asıllı İtalyan oyuncuyla Brezilya ve Türk kulüplerinin ilgilendiği belirtiliyor.

Mario Balotelli Brescia Balotelli Brescia Balotelli sözleşme Serie A transfer