Brentford Yunus Emre Konak videosu paylaşmaya doyamıyor

Brentford Yunus Emre Konak Transfer İngiltere Premier Lig

İngiltere Premier Lig ekibi Brentford'la Haziran 2029'a kadar geçerli olacak bir sözleşmeye imza atan Yunus Emre Konak, yeni takımıyla ilk antrenmanına çıktı. İngiliz temsilcisinden genç futbolcuyla ilgili paylaşımlar da gelmeye devam ediyor.

İngiltere Premier Lig ekibi Brentford'a Haziran 2029'a kadar imza atan Yunus Emre Konak formasını da giyerek ilk antrenmanını yaptı.

18 yaşındaki futbolcunun sözleşmesinin 1 yıl da uzatma opsiyonu bulunuyor.

Süper Lig'de 17 kez forma giyen oyuncuyu değerlendiren takımın futbol direktörü Phil Ghiles, "Yunus heyecan verici genç bir oyuncu ve onu Brentford'a getirmeyi başardığımız için çok mutluyuz. O agresif olmayı, yakın oynamayı, mücadele kazanmayı ve topu geri kazanmayı seven bir oyuncu. Özellikle oyunun hücum tarafında çok fazla gelişme potansiyeli var. Onunla çalışmayı sabırsızlıkla bekliyoruz" diye konuştu.

Batman doğumlu Konak, Süper Lig'de tam 1329 dakika süre aldı. Bu sürede 1 asist yapan oyuncu, 44 kez top çalarak dikkatleri üzerine çekti. 31 başarılı müdahaleyle de yine istatistiklerde üst sıralarda yer aldı.

52 isabetli uzun topla takım arkadaşlarının tamamından daha çok isabetli pas attı. Topla oynadığı süre 200 dakika ve bunu geçen başka bir Sivassporlu futbolcu olmadı. Pas tamamlama oranı ise yüzde 86.