Braga ve Barcelona maçları öncesinde Real Madrid'de şok sakatlık

Real Madrid FC Barcelona
Braga ve Barcelona maçları öncesinde Real Madrid'de şok sakatlık

Şampiyonlar Ligi'nde Braga deplasmanına çıkacak ve hemen ardından El Clasico'da Barcelona ile karşılaşacak olan Real Madrid'de Eduardo Camavinga sakatlandı.

Braga Belediye Stadı'nda yapılan Real Madrid antrenmanında Fransız futbolcu Eduardo Camavinga sakatlandı.

Bugün deplasmanda Braga ile karşılaşacak Real Madrid, 5 gün sonra da El Clasico'da Barcelona ile mücadele edecek.

Camavinga'nın durumuyla ilgili Real Madrid kulübünden henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak Camavinga, antrenman bitmeden önce kulüp doktorları eşliğinde antrenmandan ayrıldı.

Devler Ligi'nde ilk iki maçı kazanan ve gruptan çıkmak için büyük avantaj sağlayan Real Madrid'de sezonu kapatan Courtois ve Militao'nun yanı sıra sakatlığı devam eden Dani Ceballos kadroda yer almıyor. Arda Güler ise fiziksel antrenmanlarına Madrid'de devam ediyor.

İtalyan Teknik Direktör Carlo Ancelotti bazı oyuncularının aldıkları darbeler ve yorgunluk nedeniyle Braga maçında rotasyon yapacağını açıklamıştı. Nacho, Fran Garcia, Luka Modric ve Joselu'nun sahaya ilk 11'de çıkması bekleniyor. Fransız futbolcu Camavinga'nın oynayıp oynamayacağına ise Ancelotti karar verecek.

Öte yandan Chiringuito'dan gazeteci Jose Luis Sanchez, Camavinga'nın durumunun iyi olduğunu ve Carlo Ancelotti'nin istemesi halinde oynayacağını söyledi.

Şampiyonlar Ligi'nde C Grubu'nda olan Real Madrid 6 puanla lider durumda. İkinci Napoli ile üçüncü Braga'nın 3'er puanı var. Son sırada ise puansız Union Berlin bulunuyor.

Bu maçtan sonra El Clasico'da Barcelona ile karşılaşacak olan Real Madrid, rakibinden 1 puan önde bulunuyor. Ligde Real Madrid ve Girona'nın 25, Barcelona'nın 24 ve 1 maçı eksik Atletico Madrid'in 22 puanı bulunuyor.

Kaynak: Haber Global TV

Real Madrid eduardo camavinga Arda Güler El Clasico Barcelona Real Madrid maçı Braga Real Madrid maçı Real Madrid eksik oyuncular Real Madrid sakat oyuncular