Boupendza'ya Galatasaray tavsiyesi

Galatasaray Hatayspor
Boupendza'ya Galatasaray tavsiyesi

Süper Lig'de gol krallığına koşan Hatayspor'un Gabonlu yıldızı Aaron Boupendza'ya, milli takımdan arkadaşı olan Galatasaray'ın eski oyuncusu Mario Lemina'dan Sarı-kırmızılı takıma transfer olması yönünde tavsiye geldi.

Hatayspor'la sergilediği performansla Süper Lig devlerinin transfer listesine giren Aaron Boupendza, eski takımı Bordeaux'nun taraftar sitesi Girondins4ever'e açıklamalar yaptı.

Bourdeaux'da geçirdiği başarısız döneminde nedeni olarak "Kader" diyen Boupenzda, "Ancak Bordeaux'daki deneyim profesyonelliği keşfetmemimi sağladı. Hatalarımdan ders aldım ve beni büyüttü. Bordeaux, olaganüstü taraftarlarıyla harika bir kulüp. Orada şansım yoktu. Ama bir şansımın daha olacağını biliyorum" dedi.

Boupendza, Gabon Milli Takımı'ndan arkadaşı olan eski Galatasaraylı Mario Lemina'nın kendisine Sarı Kırmızılı ekibe gitmesi tavsiyesinde bulunduğunu belirterek, "Lemina ile görüştüm. Bana Galatasaray'a gitmemi tavsiye etti. Bunun benim adıma en iyi seçenek olduğunu söyledi" ifadelerini kullandı.

Süper Lig'deki gol krallığına ilişkin de konuşan Boupendza, "Çalışmalarıma devam ediyorum. Ligi gol kralı olarak bitirmek adına her şeyi yapacağım" dedi.

Boupendza, Hatayspor formasıyla çıktığı 33 Süper Lig maçında 21 gol atarken de 1 de asist kaydetti.

25 yaşındaki golcünün Hatayspor'la Haziran 2022'ye dek sözleşmesi bulunuyor. 

Boupendza'ya Galatasaray tavsiyesi - Resim : 1

Ntvspor

Aaron Boupendza Hatayspor Galatasaray Mario Lemina Galatasaray transfer haberleri Boupendza Galatasaray Boupendza Fenerbahçe