Borussia Dortmund'da ayrılık rüzgarları esiyor! Milli futbolcu da listede...

Haberglobal.com.tr
Almanya Bundesliga Borussia Dortmund transfer haberleri
Borussia Dortmund'da ayrılık rüzgarları esiyor! Milli futbolcu da listede...
Reuters

Almanya Bundesliga'da şampiyonluk yarışının oldukça gerisinde kalan Borussia Dortmund'da yaz transfer döneminde 5 oyuncuyla yollarını ayrılabileceği belirtildi.

Borussia Dortmund, 26 haftası geride kalan Almanya Bundesliga'da topladığı 50 puanla dördüncü sırada yer alıyor. Lider Bayer Leverkusen'in 20, ikinci sıradaki Bayern Münih'in ise 10 puan gerisine düşen sarı-siyahlılarda gelecek sezonun planlaması başladı.

BILD gazetesinin haberine göre; Yaz transfer döneminde kadrosunda revizyona gideceği belirtilen Borussia Dortmund'da Youssoufa Moukoko, Sebastian Haller, Ramy Bensebaini, Salih Özcan'a iyi bir teklif gelmesi halinde ayrılmalarına izin verileceği kaydedildi.

Emre Can'ın takımdaki geleceğinin ise Edin Terzic'e bağlı olduğu, Dortmund'un Terzic'le yola devam etmesi halinde Emre Can'ın takımda kalmayı düşünmediği iddia edildi.

Sarı-siyahlılarda bu isimlerin yanı sıra sözleşmeleri sezon sonunda bitecek olan Marco Reus ve Mats Hummels'in de takımdan ayrılma ihtimallerinin oldukça fazla olduğu belirtildi.