Alman devi, eski Fenerbahçeliyi istiyor!

Fenerbahçe Almanya Bundesliga
Alman devi, eski Fenerbahçeliyi istiyor!
DepoPhotos

Bundesliga'nın şampiyonluk adaylarından Borussia Dortmund, Augsburg'un Fenerbahçe'den bonservisini aldığı golcü futbolcu Mergim Berisha'yı renklerine bağlamak için harekete geçti.

Sky Sport'un Almanya edisyonunda yer alan habere göre; Anthony Modeste ile yollarını ayıran ve santrfor hattında yalnızca Sebastien Haller ve Youssoufa Moukoko ikilisi bulunan Borussia Dortmund, kış aylarında oynanacak Afrika Uluslar Kupası boyunca Sebastien Haller'den de faydalanamayacak olması sebebiyle bu bölgeye takviye yapma kararı aldı.

Sarı-siyahlılar bu doğrultuda Augsburg'un Fenerbahçe'den bonservisini aldığı golcü futbolcu Mergim Berisha'yı transfer listesine ekledi.

Augsburg'un Berisha'nın ayrılığına izin verdiği ve transferden 15 milyon Euro bonservis beklentisi olduğu belirtilirken, iki kulüp arasında bugün bir görüşme gerçekleştiği ancak henüz anlaşma olmadığı bilgisi paylaşıldı.

BERISHA'NIN AUGSBURG PERFORMANSI

Geçtiğimiz sezon başında 300 bin Euro karşılığında Augsburg'a kiralanan 25 yaşındaki Kosova asıllı Alman golcü, takımına 23 lig maçında 13 gollük katkı (9 gol - 4 asist) sağlamış ve sezon bitiminde Augsburg 4 milyon Euro'luk satın alma opsiyonunu kullanmıştı.

Berisha, Augsburg'da gösterdiği performansın ardından Mart ayında Almanya Milli Takımı'na çağrılmış; Peru ve Belçika maçlarında forma giymişti.

Berisha Almanya Milli Takımı
Mergim Berisha - Almanya Milli Takımı [Foto:DepoPhotos]

Kaynak: Haber Global TV

Borussia Dortmund fenerbahçe Mergim Berisha Fenerbahçe transfer haberleri