Bordeaux başkanı Gerard Lopez: Mostafa Mohamed inanılmaz üzgün, bu da bize acı veriyor

Galatasaray
Bordeaux başkanı Gerard Lopez: Mostafa Mohamed inanılmaz üzgün, bu da bize acı veriyor

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Bordeaux'nun başkanı Gerard Lopez, transferi son anda iptal olan Galatasaray'ın Mısırlı golcüsü Mostafa Mohamed için "İnanılmaz üzgün, bu da bize acı veriyor" şeklinde konuştu.

Galatasaray'da Bordeaux'a transferi son anda iptal olan Mostafa Mohamed için Fransız kulübünün başkanı Gerard Lopez'den açıklama geldi.

Mısırlı golcüyle birlikte büyük bir üzüntü içinde olduklarını söyleyen başkan, "Mostafa Mohamed de bizim gibi transferin gerçekleşmemesine şaşırdı. İnanılmaz üzgün, bu da bize acı veriyor. Kendi kontrolünde olmayan bir şeyin ortasında kaldı." ifadelerini kullandı.

"PROBLEM OLMAYACAĞI İLETİLMİŞTİ"

Kendilerine önceden Zamalek ile Galatasaray arasında anlaşmanın sağlanacağının iletildiğini söyleyen Lopez, "Herhangi bir problemle karşılaşmayacağımız yönünde garanti verilmişti." dedi.

Galatasaray, Mohamed'in bonservisine sahip olan Zamalek ile 4 milyon dolarlık satın alma opsiyonunun ödeme planında anlaşma sağlayamadığı için transfer gerçekleşmedi. Mısır ekibi bonservisi peşin isterken, Galatasaray ise taksitli bir teklifte bulundu.

Mostafa Mohamed, Galatasaray formasıyla şimdiye dek çıktığı 25 maçta 9 gol kaydetti.

Galatasaray Mostafa Mohamed Bordeaux Galatasaray transfer haberleri