Bjelica'dan Fenerbahçe açıklaması

Fenerbahçe

Fenerbahçe'de teknik direktörlük koltuğu için ismi sıklıkla anılan Hırvat teknik adam Nenad Bjelica, ülke basınına verdiği röportajda sarı-lacivertlilerle görüşmelerin devam ettiğini ve diğer tüm teklifleri beklemeye aldığını söyledi.

Haber Global - Dış Haberler

Hırvat spor gazetesi Sportske Novosti'ye röportaj veren Bjelica, Fenerbahçe ile görüştüğünü doğrularken, "Ancak henüz bir anlaşma yok ve görüşmelerimiz devam ediyor. Türk ve Hırvat medyalarında çıkan haberlerin yüzde 95'i doğru değil. Kontrat şartları, transfer listemdeki oyuncular vb. birçok bilginin yüzde 95 oranında yanlış olduğunu söyleyebilirim" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin 30 milyon taraftarı olan ve her teknik direktörün kendini kanıtlamak isteyeceği büyük bir kulüp olduğunu söyleyen Bjelica, "Ancak dediğim gibi henüz bir anlaşma yok. Olacak mı? Bilmiyorum. Başkan Ali Koç ile 3 kez görüştük, Türkiye'deki en güçlü iş insanlarından bir tanesi. İlk iki görüşmemiz genel manada bilgilendirici bir konuşmaydı, üçüncü konuşmamız ise anlaşma şartları üzerineydi, ama henüz bir anlaşma sağlayamadık. Dürüst olmak gerekirse gelen diğer tüm teklifleri -özellikle Asya'dan- bir yana, Fenerbahçe'den gelen teklifi de bir yana koydum. Çünkü Fenerbahçe bana teklifte bulunan kulüplerin içindeki en büyük kulüp. Bu yüzden Fenerbahçe'yle görüşmelerin nereye gideceğini kestirdikten sonra diğer tekliflere cevap vereceğim" şeklinde konuştu.

"DİNAMO ZAGREB'DEN ÇALIŞTIRMAK İSTEMEYECEĞİM TEK BİR OYUNCU DAHİ YOK"

Transfer listesinde olduğu iddia edilen Emir Dilaver, Petkovic, Orsic, Juranovic ve Melnjak isimleri sorulan Bjelica, "Hangi takıma gideceğime, o takımın ihtiyaçlarının ne olduğuna, finansal olarak neye gücünün yettiğine göre değişecek. Dinamo Zagreb'de daha yüksek seviyede oynayabilecek futbolcular mevcut, hatta şöyle söyleyeyim Dinamo'dan çalıştırmak istemeyeceğim tek bir futbolcu yok. Ancak tekrar ediyorum, bunlar hakkında konuşmadık. Tek gerçek Fenerbahçe'yle görüşüyoruz ve bunlar finansal detaylar üzerine, ki onlarda da henüz anlaşma sağlayamadık" ifadelerini kullandı.

Nenad Bjelica fenerbahçe