"Biz ne dersek diyelim Ancelotti, Arda Güler'i yine oynatmayacak!"

Haber Merkezi
Arda Güler Real Madrid Carlo Ancelotti İspanya La Liga
"Biz ne dersek diyelim Ancelotti, Arda Güler'i yine oynatmayacak!"
Fotoğraf: DepoPhotos

EURO 2024'te Arda Güler parlarken, Copa America'da Rodrygo'nun sönüşünü gördük. Peki yeni sezonda Real Madrid'de hangisi oynayacak?

Bernabeu Digital'de Alex Alonso imzasıyla yayınlanan haberde Carlo Ancelotti'nin ne olursa olsun Rodrygo'yu sahaya sürmeye devam edeceği yazıldı.

Alonso yazısında "Arda Güler'in önümüzdeki sezon Real Madrid'de ilk 11'de oynaması gerektiğini düşününlerdenim ama işi gerçekten karmaşık görüyorum. Türk oyuncunun teknik özellikleri nedeniyle değli, Carlo Ancelotti'nin yedek kulübesinde olması nedeniyle. Şunu açıkça belirteliim ki, İtalyan ne yaparsa yapsın, Ancelotti Arda Güler ya da Endrick'i değil Rodrygo'yu oynatmaya devam edecek. İlk 11'de Rodrygo'yu görmeye devam etmek benim için zor olacak" diye yazdı.

Brezilyalı forveti Uruguay karşısında izlediğini yazan Alonso, "İstatistikleri hiç de iyi değildi. Uruguay savunmasını zorladığı doğru. Hatta onun zorlamalarıyla Araujo sakatlandı. Üstelik Valverde ve Gimenez tarafından sürekli baskı altında tutuldu. Herkes onun muazzam potansiyelini biliyor. Ancak kabul edelim Arda Güler, Rodrygo'dan daha fazla dakikayı hak ediyor" yorumunda bulundu

İspanyol gazeteci son olarak "Bu en kısa sürede halletmemiz gereken bir konu. Çoğumuz, Arda Güler'in ilk 11'i hak ettiği konusunda hem fikiriz. Arda, EURO 2024'ten Carlo Ancelotti'ye çok güçlü bir mesaj gönderdi ve 'Ben buradayım ve ilk 11'e çıkana kadar dar bir yere gitmeyeceğim'" dedi.