Beşiktaş Hagi'nin gözdesinin peşine düştü

Beşiktaş transfer haberleri futbol
Beşiktaş Hagi'nin gözdesinin peşine düştü

Ligde yüksek bir form grafiği yakalayan Beşiktaş, önümüzdeki sezonun transfer çalışmalarını sürdürüyor. Siyah-beyazlıların, Hagi'nin teknik direktörlüğünü yaptığı Farul Constanta'nın yıldızı Constantin Grameni'nin peşinde olduğu iddia edildi.

Şenol Güneş'in takımın başına geçmesiyle müthiş bir hava yakalayan Beşiktaş önümüzdeki sezonun da kadro planlamasını sürdürüyor.

Ligde çıktığı son 12 maçın 11'inde sahadan galip ayrılan siyah-beyazlılar, orta sahasını güçlendirmek istiyor. Kartal'ın transferdeki hedeflerinden birisi de Romanya Ligi'nde kariyerini sürdüren Constantin Grameni.

Rumen basınından GSP'nin haberine göre; Beşiktaş, Romanya Ligi'ni şampiyon tamamlayan Farul Constanta'nın yıldız orta sahası Constantin Grameni'nin peşinde.

TRANSFERDE YALNIZ DEĞİL

Gheroghe Hagi'nin ekibinde kariyerini sürdüren 20 yaşındaki oyuncu için Rumen ekibinin 2 milyon Euro'luk bir bonservis talebinin olduğu ileri sürüldü.

Beşiktaş'ın bu transferi bitirmek için 1.5 milyon Euro'luk bir bonservis bedeli ödemeyi göze alabileceği ifade edildi.

Romanya Ligi ekiplerinden Rapid Bükreş'in de bu transferi gerçekleştirmek için 700 bin Euro'luk bir teklifte bulunduğu iddia edildi. Hagi'nin ekibinin bu teklifi yeterli bulmadığı belirtildi.

Rumen oyuncu bu sezon çıktığı 38 maçta 6 gol, 4 asistlik bir performans sergiledi.

Kaynak: Haber Global TV

Beşiktaş Beşiktaş transfer Beşiktaş transfer haberleri Farul Constanta Süper Lig transfer haberleri