Beşiktaş'tan Rıza Çalımbay kararı!

Beşiktaş Rıza Çalımbay
Beşiktaş'tan Rıza Çalımbay kararı!

Beşiktaş'ta teknik direktör Rıza Çalımbay ile devre arasına kadar devam etme kararı aldı.

Beşiktaş'ta eski başkan Ahmet Nur Çebi döneminde göreve getirilen teknik direktör Rıza Çalımbay'ın sözleşmesi, yeni yönetim göreve geldikten sonraki 15 gün içinde feshedilebiliyor, 15. gün itibarıyla sözleşme feshedilmemişse sezon sonuna kadar otomatik olarak uzuyordu.

Rıza Çalımbay'ın sözleşmesindeki o opsiyon maddesindeki süre bugün doluyordu ve sezon sonuna kadar geçerli sözleşme devreye girecekti.

Hasan Arat ve yönetimi, Rıza Çalımbay'la görüşerek tecrübeli teknik adamın sözleşmesini sezon bitimine değil 27 Aralık'a kadar geçerli olacak şekilde revize etti.

Devre arasına kadar oynanacak iki maçın (Alanyaspor ve Hatayspor ile) ardından Beşiktaş'ta tecrübeli hoca ile tekrar masaya oturulacak ve kulübün kararı bildirilecek.

Siyah-beyazlıların Hansi Flick başta olmak üzere yabancı teknik direktörlerle görüşmelerini sürdürdüğü belirtiliyor.

İMZA SONRASINDA "1 MAÇ BİLE OLSA SEVE SEVE GELİRİM" DEMİŞTİ

Tecrübeli teknik adam, siyah-beyazlı takımın başına geçtikten sonra yaptığı açıklamada, "Buraya çok şey borçluyum. Bana diyorlar ki, 'Senin süren 4-5 maç. Neden gidiyorsun?' Eğer Beşiktaş'ın antrenöre ihtiyacı varsa, beni de layık görüyorlarsa 1 maç bile olsa seve seve giderim. Benim için süre önemli değil." ifadelerini kullanmıştı.

RIZA ÇALIMBAY'IN BEŞİKTAŞ PERFORMANSI

Rıza Çalımbay, Beşiktaş'ın başında çıktığı 6 resmi maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet yaşayarak 1.67 puan ortalaması yakaladı.

Kaynak: Haber Global TV