Beşiktaş'tan Rafael Ratao için Toulouse'a resmi teklif! Comolli düşük buldu...

Beşiktaş Fransa Ligue 1
Beşiktaş'tan Rafael Ratao için Toulouse'a resmi teklif! Comolli düşük buldu...

Beşiktaş, Fransa Ligue 1 ekiplerinden Toulouse'da forma giyen Brezilyalı sol kanat oyuncusu Rafael Ratao için resmi transfer teklifinde bulundu ancak bu teklif Toulouse Başkanı Damien Comolli tarafından düşük bulunarak reddedildi.

LesViolets'ın haberine göre; Beşiktaş, Fenerbahçe'nin eski sportif direktörü Damien Comolli'nin başkanlığını yürüttüğü Toulouse'un 27 yaşındaki Brezilyalı sol kanat oyuncusu Rafael Ratao için mor-beyazlılara resmi transfer teklifinde bulundu.

Miktarına ilişkin bilgi verilmeyen ilk teklifi Damien Comolli'nin düşük bulduğu için reddettiği belirtilirken, Türkiye'de transfer döneminin 18 Şubat'a kadar uzatıldığına dikkat çekilerek yeni bir teklifin beklendiği kaydedildi.

Geçtiğimiz sezon başında 1.2 milyon Euro karşılığında Slovan Bratislava'dan transfer edilen Ratao, ilk sezonunda 25 lig maçında 11 gol - 2 asist üreterek takımının Ligue 1'e yükselmesinde büyük katkı sağlamıştı.

Ratao bu sezon da 23 haftası geride kalan Fransa Ligue 1'de 18 maça çıktı ve 5 gol - 2 asist üreterek bir kez daha takımın gol yollarındaki en önemli silahlarından biri olduğunu kanıtladı.

Rafael Ratao'nun Toulouse ile 1,5 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor.

Ratao Toulouse

Kaynak: Haber Global TV

Beşiktaş Toulouse Damien Comolli Beşiktaş transfer haberleri