Beşiktaş'tan Mert Çetin atağı

Beşiktaş
Beşiktaş'tan Mert Çetin atağı

Stoper bölgesine yerli oyuncu takviyesi yapmak isteyen Beşiktaş, Hellas Verona'da forma giyen milli oyuncu Mert Çetin için devreye girdiği iddia edildi.

Verona'nın yerel gazetelerinden L'Arena'da yer alan habere göre; Düzenli forma giymek istediği için Hellas Verona'dan ayrılmak isteyen Mert Çetin'e, stoper bölgesine yerli oyuncu takviyesi yapmak isteyen Beşiktaş talip oldu.

Siyah-beyazlıların İtalyan temsilcisine 1.5 milyon Euro teklif yapmaya hazırlandığı iddia edilirken, takımda düşünülmeyen oyuncunun transferinin kısa süre içinde tamamlanabileceği belirtildi.

Mert Çetin'in İtalyan ekibiyle 3 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor.

Beşiktaş savunma hattı için İstanbulspor'dan Emrecan Uzunhan ve Çaykur Rizespor'dan Emirhan Topçu için de görüşmelerini sürdürüyor.

MERT ÇETİN'İN KARİYERİ

1 Ocak 1997'de Ankara'da dünyaya gelen ve futbola Gençlerbirliği alt yapısında başlayan Mert Çetin, 2019 yazınca 4.3 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Roma'ya transfer oldu.

Ertesi sezon 8 milyon Euro'luk zorunlu satın alma opsiyonuyla Hellas Verona'ya kiralanan Mert Çetin, geride bıraktığımız 2021/22 sezonunun ikinci yarısında kiralık olarak Kayserispor forması giymişti.

A Milli Takım formasını 2 kez sırtına geçiren Mert Çetin, geçtiğimiz sezon 16 resmi maçta forma giydi ve 1 gol kaydetti.

Kaynak: Haber Global TV

Beşiktaş Mert Çetin Hellas Verona Beşiktaş transfer haberleri