Beşiktaş'tan Lyanco operasyonu!

Beşiktaş
Beşiktaş'tan Lyanco operasyonu!

Beşiktaş, İngiltere Premier Lig'e veda eden Southampton'da forma giyen Sırp asıllı Brezilyalı stoper Lyanco için İngiliz kulübüne transfer teklifinde bulundu.

UOL Esporte'den Bruno Andrade'nin haberine göre; Vasco de Gama'nın kiralama teklifinde bulunduğu Lyanco için Beşiktaş devreye girdi ve Southampton'a oyuncuyu bonservisiyle kadrosuna katmak için bir teklifte bulundu.

Siyah-beyazlıların teklifine ilişkin mali detay paylaşılmazken, yapılan teklifin İngiliz kulübünün talep ettiği miktarın altında kaldığı ancak müzakerenin bonservis üzerinden yürütülüyor olmasının Southampton'ı memnun ettiği ve görüşmelerin sürdüğü belirtildi.

Southampton, iki yıl önce 7.5 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna kattığı Lyanco'yu bonservisiyle elden çıkartmak istiyor.

Beşiktaş geçtiğimiz yaz Southampton'dan Nathan Redmond'ı kadrosuna katmıştı.

BEŞİKTAŞ BU YAZ 2 STOPER ALACAK!

Öte yandan Beşiktaş'ın yaz transfer döneminde en az 2 stoper kadroya katmak istediği, bunun için de Botafogo'dan Adryelson ve Braga'dan Tormena için görüşmelerini sürdürdüğü kaydedildi.

Siyah-beyazlılarda stoper hattındaki isimlerden Welinton biten sözleşmesinin ardından kulüpten ayrılırken, Romain Saiss'in ise kulübe ayrılmak istediğini ilettiği biliniyor. Beşiktaş'ta sakatlığı bulunan Tayyip Talha ise uzun bir süre daha sahalardan uzak kalacak.

LYANCO'NUN KARİYERİ

Kariyerinde Sao Paulo, Torino, Bologna ve Southampton formalarını terleten 26 yaşındaki Sırp asıllı Brezilyalı stoper, kulüp düzeyinde bugüne dek 135 maçta görev yaptı ve 4 gol - 2 asist üretti.

Tam adı Lyanco Evangelista Silveira Neves Vojnovic olan 26 yaşındaki savunmacının Southampton ile 2 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor.

Kaynak: Haber Global TV

Beşiktaş Lyanco Southampton Beşiktaş transfer haberleri