Beşiktaş'tan Cumhuriyetin 100. yılı için özel bilet fiyatları

Beşiktaş Süper Lig Gaziantep FK
Beşiktaş'tan Cumhuriyetin 100. yılı için özel bilet fiyatları

Süper Lig'in 10. haftasında sahasında Gaziantep FK ile karşılaşacak olan Beşiktaş, bilet fiyatlarının Cumhuriyetin 100. yıl dönümü nedeniyle Doğu-Batı blokları 100 lira, kale arkası ise 29 lira olduğunu açıkladı.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, 30 Ekim Pazartesi günü saat 20.00'de Tüpraş Stadyumu'nda Gaziantep FK ile oynanacak maçın biletlerinin 28 Ekim Cumartesi günü saat 11.00’de satışa sunulacağı belirtildi.

Açıklamada, "Büyük Beşiktaş taraftarını hem Cumhuriyet Bayramı coşkusunu yaşamak hem de Beşiktaşımıza destek olmak için Tüpraş Stadyumu'na davet ediyoruz." ifadeleri yer aldı.

MARIUS SUMUDICA: "İSTANBUL'A GEZMEYE DEĞİL, PUAN ALMAYA GİDİYORUZ"

Gaziantep FK teknik direktörü Marius Sumudica, ligin 10. haftasında deplasmanda Beşiktaş ile 30 Ekim Pazartesi günü yapacakları maça ilişkin soruya "Beşiktaş maçına iyi motive olduk. Oraya kolay bir kurban olarak gitmeyeceğiz, savaşacağız, mücadele edeceğiz, kazanmak için orada olacağız. Sansımız da var, yapabiliriz. Futbolcularıma 'İstanbul'a gezmeye değil, puan almaya gidiyoruz' dedim. Çünkü gezmek için Gaziantep benim için daha iyi, baklava, fıstık her şey var. Gezmez istiyorlarsa burada da gezebilirler." ifadelerini kullandı.

BEŞIKTAŞ, AVRUPA'DA 239. KEZ SAHNE ALACAK

UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu üçüncü hafta maçında bu akşam Norveç ekibi Bodo/Glimt ile deplasmanda karşılaşacak Beşiktaş, Avrupa'da 239. kez sahne alacak.

Siyah-beyazlı futbol takımı, Avrupa kupalarında çıktığı 238 müsabakada 90 galibiyet, 48 beraberlik ve 100 yenilgi yaşadı. Söz konusu maçlarda 316 kez fileleri havalandıran Beşiktaş, kalesinde ise 355 gol gördü.

Grupta henüz galibiyeti bulunmayan iki ekibin karşılaşmasında kazanan taraf ilk 3 puanı hanesine yazdıracak.

Kaynak: Haber Global TV