Beşiktaş'tan 10 numara için Hannibal hamlesi

Beşiktaş Manchester United
Beşiktaş'tan 10 numara için Hannibal hamlesi
DepoPhotos

Beşiktaş'ın 10 numara transferi için Manchester United forması giyen Tunuslu futbolcu Hannibal Mejbri'yi kadrosuna katmak istediği iddia edildi.

Manchester Evening News'in haberine göre; Beşiktaş, Eric Bailly'nin ardından Manchester United'ın bir başka futbolcusunu daha kadrosuna katmak istiyor. Siyah-beyazlıların, Tunuslu orta saha oyuncusu Hannibal Mejbri için İngiliz ekibine satın alma opsiyonlu kiralama teklifinde bulunduğu, ancak İngiliz ekibinin satın alma opsiyonunu vermek istemediği için bu teklifi reddettiği iddia edildi.

Türkiye'de transfer döneminin 15 Eylül'de biteceği vurgulanırken, kalan 6 günlük sürede teklifin revize edilme şansının olduğunu belirtildi.

TEN HAG BIRAKMIYOR, MİLLİ TAKIM HOCASI OYNAMASINI İSTİYOR

Manchester United teknik direktörü Erik ten Hag'ın Hannibal Mejbri'yi bırakma konusunda isteksiz olduğu, Tunus Milli Takımı'nın hocası Jalel Kadri'nin ise 20 yaşındaki futbolcuya oynayabileceği bir takıma gitmesi yönünde tavsiyede bulunduğu, aksi halde milli takımdaki yerini kaybedebileceğini söylediği belirtildi.

41 MAÇTA 1 GOL, 6 ASİST

Manchester United alt yapısından yetişen Hannibal, "Kırmızı Şeytanlar"da 3 maça çıktıktan sonra geçtiğimiz sezon Birmingham City'ye kiralandı.

Birmingham City'de 38 lig 3 de kupa maçına çıkan Hannibal, toplamda 41 maçta mavi-beyazlı formayı giydi ve 1 gol - 6 asistlik performans ortaya koydu.

Kaynak: Haber Global TV

Beşiktaş hannibal Manchester United' Beşiktaş transfer haberleri