Beşiktaş'ta Weghorst defteri resmen kapandı! Manchester United transferi açıkladı

Beşiktaş Manchester United
Beşiktaş'ta Weghorst defteri resmen kapandı! Manchester United transferi açıkladı

Beşiktaş, İngiltere Premier Lig ekibi Manchester United ile anlaşmaya varan Wout Weghorst sözleşmesinin feshedildiğini, Burnley'in kendilerine erken fesih bedeli ödeyeceğini açıkladı. İngiliz devi Manchester United ise Hollandalı golcüyü sezon sonuna kadar kiraladığını duyurdu.

Beşiktaş'ta Weghorst'la yollar ayrıldı.

İngiliz devi Manchester United ile anlaşan Hollandalı golcünün bonservisini elinde bulunduran Burnley Kulübü, erken fesih için Beşiktaş'a 2 milyon 825 bin Euro tazminat ödeyecek.

Siyah-beyazlı kulüpten konuyla ilgili yapılan açıklama şu şekilde:

“Profesyonel futbolcumuz Wout François Maria Weghorst ve kulübü ile yapılan geçici transfer sözleşmesi oyuncu ve kulübü ile karşılıklı anlaşılarak sonlandırılmıştır.

Burnley FC kulübü tarafından sözleşmenin erken feshi nedeni ile Şirketimize 2.825.000 Avro fesih bedeli ödenecektir.”

MANCHESTER UNITED DA TRANSFERİ AÇIKLADI

Manchester United, Weghorst'u sezon sonuna kadar kiraladığını açıkladı.

İmza sonrasında kulüp resmi İnternet sitesine açıklamalarda bulunan Weghorst, "Manchester United'a katıldığım için kendimi ayrıcalıklı hissediyorum. Geçmişte United'a karşı oynadım ve şimdi ünlü kırmızı formayı giyme şansına sahip olmak harika bir duygu. Her şeyimi bu kulüp için vereceğime söz verebilirim." ifadelerini kullandı.

SÜPER LİG'DE 16 MAÇTA 12 GOLE KATKI

30 yaşındaki Hollandalı golcü, siyah-beyazlı formayla şimdiye dek çıktığı 16 Süper Lig maçında 12 gole doğrudan katkı (8 gol - 4 asist) sağladı.

Weghorst Beşiktaş

Kaynak: Haber Global TV

Beşiktaş Wout Weghorst Manchester United' Burnley Beşiktaş transfer haberleri