Beşiktaş'ta sürpriz Josef gelişmesi! Yollar ayrılıyor...

Beşiktaş
Beşiktaş'ta sürpriz Josef gelişmesi! Yollar ayrılıyor...

Beşiktaş, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Josef de Souza'yla yollarını ayırmak üzere. Brezilyalı orta saha oyuncusu, Çin Süper Ligi ekiplerinden Beijing Guoan'la yaptığı transfer görüşmelerinde anlaşma noktasına geldi.

Beşiktaş bu sezon yaşadığı sakatlıklar nedeniyle yeterli verimi alamadığı ve sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Brezilyalı orta saha oyuncusu Josef de Souza'yla sözleşme fesih görüşmelerine başladı.

VOLE'den Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Josef de Souza, Çin Süper Ligi ekiplerinden Beijing Guoan'la yaptığı transfer görüşmelerinde anlaşma noktasına geldi.

Beşiktaş'ta üçüncü sezonunu geçiren 34 yaşındaki Brezilyalı orta saha oyuncusu, siyah-beyazlı formayla bugüne dek 88 resmi maça çıktı ve 9 gol - 4 asistlik performans ortaya koydu. Josef De Souza, Beşiktaş'ta bir Süper Lig, bir Türkiye Kupası ve bir Türkiye Süper Kupası olmak üzere toplamda 3 kupa kazandı.

ARA TRANSFERDE 3 OYUNCU AYRILDI, 4 OYUNCU GELDİ

Ara transfer döneminde Weghorst'u Manchester United'a, Montero'yu Hamburg'a, Oğuzhan Akgün'ü de Sakaryaspor'a gönderen Beşiktaş kadrosunu Al-Nassr'dan Vincent Aboubakar, Kayserispor'dan Onur Bulut, Konyaspor'dan Amir Hadziahmetovic ve Sampdoria'dan Omar Colley gibi isimlerle güçlendirdi.

Kaynak: Haber Global TV

Beşiktaş Josef de Souza Beijing Guoan Beşiktaş transfer haberleri