Beşiktaş'ta sakatlık kabusu sürüyor! 2 yıldız isim daha sakatlandı

Beşiktaş Süper Lig Fenerbahçe
Beşiktaş'ta sakatlık kabusu sürüyor! 2 yıldız isim daha sakatlandı
FOTOĞRAF: AA

Süper Lig'in 15. haftasında Beşiktaş ile Fenerbahçe'nin karşı karşıya geldiği derbi mücadelesinde Siyah-beyazlı takımda Gedson Fernandes ve Umut Meraş sakatlıkları sebebiyle oyuna devam edemedi.

Süper Lig'in 15. haftasında Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanan derbi mücadelesinin ilk yarısında ev sahibi ekibi sakatlık konusunda şanssızlıklar yaşadı.

Siyah-beyazlı takımda sakatlıkları nedeniyle Omar Colley, Arthur Masuaku, Valentin Rosier, Milot Rashica ve Yakup Arda Kılıç Fenerbahçe derbisinin kadrosunda yer alamamıştı.

Beşiktaş'ta önce 38. dakikada sakatlanan Portekizli yıldız Gedson Fernandes'in yerine Salih Uçan oyuna dahil oldu.

Siyah-beyazlılar ilk yarının duraklama dakikalarında bir şanssız an daha yaşadı. 45+5. dakikada Beşiktaş'ta Umut Meraş da sakatlık geçirdi ve oyun alanının kenarına alındı.

RIZA ÇALIMBAY 18 YIL SONRA DERBİDE

Siyah-beyazlı ekipte teknik direktör Rıza Çalımbay, 6 bin 657 gün sonra Beşiktaş’ın başında bir derbi maçta görev yaptı.

Beşiktaş’ta Burak Yılmaz’ın ardından göreve getirilen Rıza Çalımbay, 18 yıl sonra Beşiktaş’ın başında bir derbide görev yaptı. Tecrübeli teknik adam, son olarak 2005-06 sezonunda iç sahada oynanan Fenerbahçe derbisinde Beşiktaş’ın başında yer almıştı. 18 Eylül 2005 tarihinde oynanan derbide Çalımbay ve öğrencileri sahadan 2-1’lik mağlubiyetle ayrılmıştı.

 

RICARDO QUARESMA VE ATIBA’YA PLAKET VERİLDİ

Siyah-beyazlı ekibin yeni başkanı Hasan Arat ve yönetim kurulu üyeleri, Ricardo Quaresma ve Atiba Hutchinson’u onurlandırdı. Başkan Hasan Arat, 2’nci Başkan Hüseyin Yücel ve geçtiğimiz Pazar günü yapılan olağanüstü seçimli genel kurulda başkan adayı olan Serdal Adalı, iki futbolcuya plaket verdi. İki oyuncuda yoğun tezahüratlarla yeşil zeminde yer aldı.

Kaynak: Haber Global TV