Beşiktaş aradığı ön liberoyu Fransa'da buldu!

Beşiktaş
Beşiktaş aradığı ön liberoyu Fransa'da buldu!

Kondogbia transferinde mutlu sona ulaşamayan Beşiktaş, Fransa Ligi'nin flaş takımı RC Lens'te forma giyen Kamerunlu ön libero Jean Onana'yı gündemine aldı.

Kondogbia'nın Marsilya'ya transfer olmasının ardından bu bölge için yeni arayışlara giren Beşiktaş, rotayı bir kez daha Fransa'ya çevirdi.

L'Equipe gazetesinin haberine göre; Beşiktaş, Fransa Ligue 1'de geçtiğimiz sezon şampiyonluğu 1 puanla kaçıran RC Lens'in Kamerunlu ön liberosu Jean Onana için görüşmelere başladı.

Orta saha rotasyonunu Stijn Spierings'le güçlendiren ve Andy Diouf, Habib Diarra ve Neil El Aynaoui gibi isimlerle görüşmelerini sürdüren RC Lens'in Onana'nın ayrılmasına karşı çıkmayacağı ve gerekli kolaylığı sağlayacağı belirtildi.

Geçtiğimiz sezonun başında 4 milyon Euro bonservis karşılığında Bordeaux'dan transfer edilen 23 yaşındaki Kamerunlu ön libero, RC Lens formasıyla 26 maçta 1027 dakika şans bulurken gol ya da asist katkısı sağlayamadı.

Jean Onana, Vincent Aboubakar ve yine siyah-beyazlı takımın transfer gündemindeki Karl Toko Ekambi ile birlikte Kamerun Milli Takımı'nın güncel kadrosunda yer alıyor.

Kaynak: Haber Global TV

Beşiktaş Jean Onana RC Lens Beşiktaş transfer haberleri