Beşiktaş'ta Lugano maçı öncesi 4 oyuncu daha sakatlandı!

Beşiktaş Konferans Ligi futbol
Beşiktaş'ta Lugano maçı öncesi 4 oyuncu daha sakatlandı!

Bu sezon sakatlıklarla boğuşan Beşiktaş'a yarın akşam FC Lugano'yla oynanacak UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu son hafta maçı öncesi bir kötü haber daha geldi. Siyah-beyazlılarda Mert Günok, Omar Colley, Gedson Fernandes ve Ante Rebic yaşadıkları sakatlıklar sebebiyle maç kadrosuna alınmadı.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, sol dizinde eklem içi sıvı artışı olan Mert Günok, sağ dizinde arka kapsüler yaralanması tedavisi devam eden Omar Colley, sol alt adale sakatlığından dolayı tedavisi süren ve ayak bileğinde bağ yaralanması olan Gedson Fernandes ile besin zehirlenmesi ve gastroenterit nedeniyle tedavi altında olan Ante Rebic'in karşılaşmada forma giyemeyeceği belirtildi.

Bu oyuncuların yanı sıra sakatlıkları sona eren ancak henüz hazır durumda bulunmayan Arthur Masuaku, Milot Rashica ve Yakup Arda Kılıç'ın Lugano maçı kadrosunda yer almayacağı aktarıldı.

Öte yandan Necip Uysal'ın da dün gerçekleştirilen idmanda sol alt baldır arka adalesinde birinci derece yaralanma tespit edildiği ve oyuncunun durumunun maç saatinde belli olacağı kaydedildi.

Siyah-beyazlılarda performans düşüklüğü ve takım içerisindeki uyumsuzlukları nedeniyle Vincent Aboubakar, Valentine Rosier, Eric Bailly, Rachid Ghezzal ve Jean Onana da kadro dışı bırakılmıştı.

Beşiktaş'ın Lugano maçı için açıkladığı 18 kişilik kamp kadrosunda şu isimler yer aldı.

Kaleciler: Ersin Destanoğlu, Utku Yuvakuran, Göktuğ Baytekin

Defans: Onur Bulut, Daniel Amartey, Aytuğ Batur Kömeç, Tayfur Bingöl, Serkan Emrecan Terzi

Orta Saha: Salih Uçan, Alex Oxlade-Chamberlain, Amir Hadziahmetovic, Necip Uysal, Demir Ege Tıknaz, Bakhtiyor Zaynutdinov, Emirhan Delibaş

Forvet: Cenk Tosun, Jackson Muleka, Mustafa Erhan Hekimoğlu, Semih Kılıçsoy

BEŞİKTAŞ, AVRUPA DEFTERİNİ İSVİÇRE'DE KAPATACAK

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde gruptan çıkma ihtimali bulunmayan Beşiktaş, D Grubu'nda yarın İsviçre ekibi Lugano ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

İki takım arasındaki karşılaşma TSİ 23.00'te Letzigrund Stadı'nda oynanacak. Mücadeleyi Polonya Futbol Federasyonundan hakem Pawel Raczkowski yönetecek.

Grubun ilk haftasında Club Brugge ile deplasmanda 1-1 berabere kalarak 1 puan alabilen Beşiktaş'ın grupta galibiyeti bulunmuyor. Geride kalan 5 haftada 4 yenilgi ve 1 beraberlik alan siyah-beyazlı ekip, son sırada yer alıyor.

Ligde 1 beraberlik ve 3 mağlubiyetinin yanı sıra tek galibiyetini Beşiktaş karşısında alan Lugano ise 3. basamakta bulunuyor.

Kaynak: AA