Beşiktaş'ta bir ayrılık daha! Yeni takımı belli oldu

Beşiktaş Transfer Fransa Ligue 1 Alanyaspor
Beşiktaş'ta bir ayrılık daha! Yeni takımı belli oldu
FOTOĞRAF: DepoPhotos

Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan isimlerden Jean Onana ve Eric Bailly'nin ardından Valentin Rosier de takımdan ayrılıyor. 27 yaşındaki futbolcunun Fransa Ligue 1 ekiplerinden Nice'te kiralık olarak forma giyeceği belirtildi.

Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş ara transfer döneminde hem kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarına devam ederken hem de takımda düşünülmeyen isimler ile yollarını ayırmaya devam ediyor.

Siyah-beyazlılarda kadro dışı bırakılan isimler arasında yer alan Jean Onana ve Eric Bailly takımdan ayrılmıştı. Kadro dışı bırakılan oyuncular arasında yer alan bir başka isim daha ayrılmaya hazırlanıyor.

Fransız basınından L'Equipe'te yer alan habere göre; Fransa Ligue 1 ekibi Nice, Valentin Rosier'i kiralık olarak kadrosuna kattı.

27 yaşındaki futbolcunun Fransa'ya giderek teknik direktörlüğünü geçtiğimiz sezon Alanyaspor'da görev alan Francesco Farioli'nin yaptığı Nice'e imza atması bekleniyor.

Fransız ekibinin Rosier'i sezon sonunda kadar satın alma opsiyonuyla birlikte kiraladığı belirtildi.

Sözleşmedeki satın alma opsiyonunun ise 3 milyon euro'ya yakın bir bedel olması bekleniyor.

Valentin Rosier, bu sezon Beşiktaş formasıyla tüm kulvarlarda toplamda 21 karşılaşmada sahaya çıkarken 2 asistlik performans ortaya koymuştu.