Beşiktaş'ta Galatasaray derbisi öncesinde sakatlık şoku!

Beşiktaş
Beşiktaş'ta Galatasaray derbisi öncesinde sakatlık şoku!

Süper Lig'in 28. haftasında Beşiktaş'ın Başakşehir'le oynadığı maçta sakatlık problemi yaşayan Atiba Hutchinson ve Welinton, siyah-beyazlıların gelecek hafta Galatasaray'la oynayacağı derbi maçta forma giyemeyecek.

Beşiktaş'ta Galatasaray derbisi öncesinde sakatlık şoku yaşanıyor!

Siyah-beyazlıların dün akşam Başakşehir'le oynadığı mücadelede sakatlık problemi yaşayan Atiba Hutchinson ve Welinton Souza, 14 Mart Pazartesi günü Galatasaray'la oynanacak derbi maçta formaya giyemeyecekler.

Welinton bu sezon forma giydiği 24 maçta 1791 dakika sahada kalarak takımın fazla süre alan 9. ismi, Atiba bu sezon forma giydiği 26 maçta 1552 dakika sahada kalarak takımın fazla süre alan 11. ismi konumunda bulunuyor.

Beşiktaş'tan konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Futbol A Takımımızın Spor Toto Süper Lig’de Medipol Başakşehir ile oynadığı müsabakada, sağ uyluk arka adalesinde ağrı hissettiği için oyuna devam edemeyen Welinton Souza ile aynı müsabakanın ardından sol uyluk arka adalesinde ağrı hisseden Atiba Hutchinson, Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde MR görüntülemesinden geçmiş, Welinton’un uyluk arka adalesinde (semimembranosus) kanama ve kısmi yırtık, Atiba’nın ise uyluk arka adalesinde (semimembranosus) gerilme ve ödem tespit edilmiştir. Oyuncularımızın tedavilerine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır."

Kaynak: Haber Global TV

Beşiktaş Atiba Hutchinson Welinton Beşiktaş sakat oyuncular Beşiktaş eksikler