Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi'nin seçim kararsızlığı sürüyor!

Beşiktaş
Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi'nin seçim kararsızlığı sürüyor!
DepoPhotos

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul kararı alınan Beşiktaş'ta mevcut başkan Ahmet Nur Çebi'nin aday olup olmama konusundaki kararsızlığı sürüyor.

UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu ikinci maçında sahasında İsviçre temsilcisi Lugano'ya 3-2 kaybeden Beşiktaş'ta Teknik Direktör Şenol Güneş görevinden ayrılmış, Ahmet Nur Çebi başkanlığındaki yönetim kurulu da seçim kararı almıştı.

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul'a kadar Yardımcı Antrenör Burak Yılmaz ile devam kararı alan siyah-beyazlılarda Ahmet Nur Çebi'nin aday olup olmayacağı ise belirsizliğini koruyor.

Ailesi ve yakın çevresinin seçim yarışında olmasını istemediği Çebi'nin gönlü ise oluşturacağı yeni listeyle seçime girmekten yana. Ahmet Nur Çebi'nin, birkaç gün içinde kararını verdikten sonra bunu basın toplantısıyla duyurması bekleniyor.

Ayrıca siyah-beyazlı kulüpte seçim tarihi de henüz net değil. Olağanüstü Seçimli Genel Kurul kararı, resmi siteden 'En geç Aralık ayının başı' olarak ilan edilmişti. Bu çerçevede genel kurul için öncelikli düşünülen tarih de yine Aralık ayının ilk haftası.

Kaynak: İHA

Beşiktaş Ahmet Nur Çebi