Beşiktaşlı yöneticiden Galatasaray'a Ghezzal göndermesi: Büyük acizlik!

Galatasaray Beşiktaş
Beşiktaşlı yöneticiden Galatasaray'a Ghezzal göndermesi: Büyük acizlik!

Galatasaray Başkanı Burak Elmas'ın yaptığı "Rachid Ghezzal ile görüştük, istediğimiz her futbolcuyla görüşürüz" açıklamasının ardından Beşiktaş İkinci Başkanı Adnan Dalgakıran, "Borç içerisinde yüzen kulüplerin, rakibinin oyuncusuna kanca atması büyük acizlik" ifadelerini kullandı.

Galatasaray Başkanı Burak Elmas düzenlediği basın toplantısında, geçen sezon Beşiktaş'ta forma giyen Rachid Ghezzal ile temasa geçtiklerini söyledi.

Elmas'ın konuyla ilgili açıklamaları şu şekilde:

"Ghezzal'la görüştük. İstediğimiz her oyuncuyla görüşmeye devam ederiz. Her takım, arzu ettiği serbest oyuncuyla ve başka bir takım oyuncusuyla görüşebilir. Bu rekabetin gereğidir. İlk kez olmuyor. Geçen sene birçok kez bize oldu. Belli demeçler de verildi. Nezaket çerçevesinde yapmak önemli. Ahmet Nur Çebi'nin menajerlerin fiyat yükseltmesi konusundaki eleştirisi haklı. Orada dikkatli davranmamız konusunda hassasiyeti var. Bütçeler belli, limitler belli. Kimin ne yapabileceği belli. Kendi şartlarımız uyarsa görüşmeye devam edeceğiz. Başka bir takımın ricasıyla transferden vazgeçmeyiz. O zaman haksız rekabet olur."

BEŞİKTAŞLI YÖNETİCİDEN GÖNDERME: "BÜYÜK ACİZLİK!"

Burak Elmas'ın açıklamalarından kısa bir süre sonra, Beşiktaş İkinci Başkanı Adnan Dalgakıran, isim vermeden sosyal medya hesabından bu açıklamalara göndermede bulundu.

Dalgakıran paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Sadece Avrupa da 164 ülke var. Bu ülkelerin ilk liginde yaklaşık 50 bin futbolcu oynuyor. Hal böyle iken, borç içerisinde yüzen kulüplerin , rakibinin oyuncusuna kanca atması büyük acizlik. Bu savaş kimseye yaramaz. Kulüpler bu şekilde yönetilecekse, yöneticiye de ihtiyaç yok."

Rachid Ghezzal geçen sezon Beşiktaş formasıyla 35 resmi maçta 26 gole doğrudan katkı (8 gol - 18 asist) sağlayarak sezonun çifte kupayla kapatılmasında başrol oynayan isimlerden birisi olmuştu.

Kaynak: Haber Global TV

Beşiktaş Rachid Ghezzal Galatasaray Beşiktaş transfer haberleri Galatasaray transfer haberleri Ghezzal Galatasaray Ghezzal Beşiktaş