Beşiktaşlı futbolcu silahlı saldırıya uğradı

HABER MERKEZİ
Beşiktaş Fransa Ligue 1
Beşiktaşlı futbolcu silahlı saldırıya uğradı
FOTOĞRAF: AA

Beşiktaş'tan kiralık olarak Marsilya'ya giden Kamerunlu futbolcu Jean Onana ve takım arkadaşı Faris Moumbagna Fransa'da silahlı saldırıya uğradı.

Devre arası transfer döneminde Fransa Ligue 1 ekiplerinden Marsilya'ya kiralık olarak transfer olan Beşiktaş'ın Kamerunlu futbolcusu Jean Onana korku dolu anlar yaşadı.

Fransız basınından Europe 1'de yer alan haberde göre; Jean Onana ve Marsilya'dan takım arkadaşı Faris Moumbagna hırsızların saldırısına uğradı.

Olayın bugün sabaha karşı 4'te meydana geldiği belirtildi. Hırsızların Onana ve Moumbagna'nın içinde bulunduğu aracı çalma girişiminde bulunduğu belirtildi.

Aracı çalma girişiminde bulunan hırsızların silahla ateş açtığı ve saldırının ardından araçta çok fazla sayıda kurşun deliğinin bulunduğu aktarıldı.

Jean Onana ve takım arkadaşı Faris Moumbagna'nın saldırıdan yara almadan kurtulduğu bilgisi paylaşıldı. Hırsızların ise olay yerinden kaçtığı ifade edildi.

Devre arasında Beşiktaş'tan Marsilya'ya kiralanan Jean Onana, Fransız ekibinde çıktığı 14 karşılaşmada 1 gol kaydetti. 24 yaşındaki futbolcunun sezon sonunda Siyah-beyazlı ekibe geri dönmesi bekleniyor.